×

Profil -- Data și ora publicării: 29.06.2004 21:42:00

MEDIA EXPRES-ANUAR 2004-LANSARE / Media Expres lansează a doua ediţie a Anuarului de Cablu şi Media



Bucuresti (MEDIA EXPRES) / 29 iun 2004 / Editura Media Expres anunţă lansarea oficială a celei de-a doua ediţii, bilingve, a Anuarului de Cablu şi Media, disponibil pe baza comenzilor efectuate la sediul editurii pentru furnizorii, distribuitorii, utilizatorii şi operatorii din industria de cablu şi media din Bucureşti şi din ţară, pentru companiile din străinătate interesate de piaţa românească şi autorităţi.

Anuarul de Cablu şi Media 2004 include descrierea actualizată a companiilor de cablu, a furnizorilor de programe şi echipamente, a prestatorilor de servicii asociaţi industriei, precum şi prezentarea asociaţiilor patronale, a autorităţilor cu competenţe în domeniu, o secţiune dedicată legislaţiei în vigoare şi un glosar de termeni de specialitate.

Mihai Pavelescu, editor şi director general al Media Expres, a menţionat că “Anuarul de cablu, televiziune şi radio apare pentru a doua oară, încercînd să descrie cît mai complet o industrie care se află într-un stadiu de dezvoltare fără precedent, generat deopotrivă de liberalizarea telecomunicaţiilor şi de intrarea în al doilea an de la adoptarea noii legi a audiovizualului, în iulie 2002.“

Anuarul de Cablu şi Media va fi distribuit în peste 1.500 de birouri din companiile româneşti şi străine de profil, fiind acum prezentat într-un format nou faţă de ediţia anterioară, cu dimensiuni de 17 x 21 cm, gîndite pentru a uşura accesul utilizatorilor la informaţie.

Printre elementele ce definesc a doua ediţie a Anuarului se numără descrierea actualizată a pieţei de cablu, televiziune şi comunicaţii, prezentarea operatorilor şi furnizorilor de servicii (companii de cablu, Internet şi telefonie), a autorităţilor de reglementare în domeniu, furnizorilor de programe (TV şi radio), echipamente şi servicii, precum şi informaţii despre companiile de consultanţă şi cercetare de piaţă.

În plus faţă de ediţia anterioară, Anuarul de Cablu şi Media 2004 include populaţia şi gospodăriile structurate după criterii geografice, un dicţionar de termeni şi detalii despre companiile de cercetare de piaţă în domeniul audiovizual. Totodată, în Anuarul 2004 sînt conţinute detaliile pentru înscrierea sau abonarea în a treia ediţie a Anuarului de Cablu şi Media, care va apărea în luna aprilie a anului 2005.

Anuarul de Cablu şi Media 2004 a fost distribuit în premieră tuturor participanţilor la Adunarea Generală a Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu, care a avut loc la 6 mai 2004 la Sinaia şi a suferit ulterior un ultim proces de actualizare a conţinutului.

Anuarul Media Expres este editat de SC Media Expres SRL, companie care deţine publicaţia lunară Media Expres şi site-ul www.mediaexpres.ro, fiind recunoscută pentru furnizarea de conţinut la nivelul managementului în industria de comunicaţii, televiziune şi radio. Publicaţia Media Expres a împlinit în luna martie 2004, 5 ani de la prima apariţie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL