×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 10.07.2024 13:30:29

Vodafone își reorganizează grila de televiziuni pe categorii tematiceBucurești (MEDIA EXPRES) / 10 iul 2024 / Vodafone a anunțat că va rearanja grila de televiziuni din cablu pe categorii tematice începând cu 16 iulie 2024. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței clienților și simplificarea navigării prin canalele TV.

Compania asigură clienții că nicio televiziune nu va fi eliminată în urma acestei reorganizări. Modificarea va avea loc în timpul nopții de 15 spre 16 iulie 2024 pentru a minimiza disconfortul.

După actualizare, clienții își vor putea rearanja canalele TV după propriile preferințe, fie prin crearea unei liste de favorite, fie prin ordonarea alfabetică. Instrucțiuni detaliate privind scanarea și rearanjarea acestora sunt disponibile într-un document dedicat, accesibil pe site-ul Vodafone.

Vodafone subliniază că modificarea este și o consecință a recentelor modificări legislative în domeniul audiovizualului. Compania își reafirmă angajamentul de a oferi clienților săi cea mai bună experiență posibilă în utilizarea serviciilor sale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL