×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 09.07.2024 18:14:25

Cursa spațială privată, subiect de documentar HBO Original pe MaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 9 iul 2024 / Documentarul HBO Original "Spațiul sălbatic" ("Wild Wild Space"), regizat de câștigătorul premiului Oscar®, Ross Kauffman, va fi disponibil pe platforma de streaming Max începând cu 18 iulie.

Producția explorează rivalitatea dintre Chris Kemp și Peter Beck, doi antreprenori vizionari care încearcă să revoluționeze explorarea spațială prin lansarea de rachete purtătoare de sateliți pe orbita joasă a Pământului.

Filmul urmărește atât momentele de triumf, cât și eșecurile dureroase ale celor doi, dezvăluind multiplele utilizări ale sateliților, de la monitorizarea mediului până la spionajul militar. "Spațiul sălbatic" pune în discuție și etica progreselor tehnologice, subliniind impactul semnificativ al sateliților asupra vieții private și a mediului înconjurător.

Documentarul include interviuri cu personalități marcante din industria spațială, precum Chris Kemp (Astra Space), Peter Beck (Rocket Lab), Will Marshall și Robbie Schingler (Planet Labs), dar și experți și analiști precum Ashlee Vance, Jonathan McDowell, Pete Worden, Jessy Kate Schingler, Dr. Bhavya Lal, Allison Puccinia și Carissa Christensen.

"Spațiul sălbatic" este o producție Zero Point Zero în asociere cu Amblin Documentaries și Hyperobject Industries, produsă de Jaye Callahan, Ashlee Vance, Adam McKay, Todd Schulman, Justin Falvey, Darryl Frank, Christopher Collins, Lydia Tenaglia și Craig H. Shepherd.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL