×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 26.06.2024 16:35:48

URSUL sezonul al treilea are premiera la Disney+ în 17 iulieBucurești (MEDIA EXPRES) / 26 iun 2024 / Luna iulie aduce premiere interesante, noi aventuri și povești magice care vor transforma zilele însorite și serile călduroase într-o adevărată sărbătoare a divertismentului la Disney+.

Prezentăm în continuare principalele evenimente din această platformă online:

URSUL (FX’s THE BEAR) SEZONUL 3
17 iulie
Toate episoadele disponibile

Serialul "Ursul" de la FX, aclamat de critici, este despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În domeniul restaurantelor, fiecare zi poate aduce o bătălie pierdută, iar pe măsură ce Carmy își împinge limitele mai mult ca niciodată și cere excelență de la echipa sa, aceștia fac tot posibilul să se ridice la nivelul intensității sale. Căutarea excelenței culinare îi propulsează pe toți spre noi niveluri și pun la încercare legăturile care țin restaurantul unit.DESCENDENȚII: ASCENSIUNEA LUI RED (DESCENDANTS: THE RISE OF RED)

Film original Disney

12 iulie

Noua directoare, fosta răufăcătoare Uma, invită la Şcoala din Auradon o altă răufăcătoare, pe Red, fiica rebelă a îngrozitoarei Regine de Cupă din Ţara Minunilor. Regina de Cupă poartă de mult timp pică Regatului Auradon, în special Cenușăreasei, și profită de ocazie să se răzbune atunci când își aduce fiica la școală. Când Regina de Cupă instigă la o lovitură de stat împotriva Auradon, Red trebuie să facă echipă cu Chloe, fiica perfecționistă a Cenușăresei șicălătoresc înapoi în timp pentru a încerca să anuleze evenimentul traumatizant care a făcut-o pe Regină să devină malefică.DESENE CU BLUE (BLUEY MINISODES)

Serial original

3 iulie

7 episoade disponibile

Colecția "Desene cu Blue" cu episoade ce durează între 1-3 minute este realizată de Joe Brumm, creatorul serialului "Blue", și produsă de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidențiază momente amuzante și dulci cu Blue și Bingo, concentrându-se asupra interacțiunilor jucăușe și a jocurilor care explorează în continuare aceste îndragite personaje și lumea lui Blue.WILL TRENT SEZONUL 2

24 iulie

3 episoade în premieră

Bazat pe seria de bestselleruri "Will Trent", scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, agentul special Will Trent de la Biroului de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleșitor de centre de plasament din Atlanta. Acum, Will își folosește perspectiva unică în căutarea justiției și are cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din GBI.ȘCOALA ABBOTT SEZONUL 3, PARTEA 2 (ABBOTT ELEMENTARY)

Serial original

10 iulie

Toate episoadele disponibile

În această comedie de la locul de muncă, un grup de profesori dedicați și pasionați - și o directoare ușor insensibilă- navighează prin sistemul public de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt depășiți numeric și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului școlar față de educația copiilor.N-AM MURIT ÎNCĂ SEZONUL 2 (NOT DEAD YET)

3 iulie

Toate episoadele disponibile

De la creatorii David Windsor și Casey Johnson și având-o în rolul principal pe Gina Rodriguez, „N-am murit încă”” o urmărește pe Nell Serrano, care se autodescrie ca un dezastru. Jobul ei este să scrie necrologuri la ziarul ei local, în timp ce navighează prin relațiile din viața personală și profesională. Întorsătura este că poate vedea persoanele moarte despre care trebuie să scrie, iar acestea nu ezită să îi dea sfaturi de viață. Serialul este o adaptare după cartea "[TITLE]" de Alexandra Potter.Știai că?

Viitorul este aici! Futurama revine cu sezonul 12, aducând mai multe aventuri și râsete cu Fry, Leela, Bender și gașca. Disponibil pe 29 iulie.

Pregătiți-vă pentru mai multe comedii cu vampiri! Sezonul 5 din What We Do in the Shadows de la FX are premiera pe 17 iulie, promițând mai multe aventuri amuzante din partea colegilor voștri de cameră vampiri.NU RATA ULTIMELE EPISOADE DIN…

LA CLIPPERS: CEL MAI GREU SEZON

(FX’S CLIPPED)Finalul sezonului disponibil din 2 iulie

9-1-1 SEZONUL 7Finalul sezonului disponibil din 10 iulie

STAR WARS: THE ACOLYTEFinalul sezonului disponibil din 17 iulie

THE KARDASHIANS SEZONUL 5

Finalul sezonului disponibil din 25 iulieCONȚINUT PREMIAT CU EMMY DISPONIBIL ACUM

CRIME ÎN IMOBIL

(ONLY MURDERS IN THE BUILDING)Sezoanele 1-3 disponibile

WANDAVISION (STUDIOURILE MARVEL)Toate episoadele disponibile

STAR WARS: THE MANDALORIANToate episoadele disponibile

RĂZBOIUL STELELOR: RĂZBOIUL CLONELOR

(STAR WARS: THE CLONE WARS)
Toate episoadele disponibile

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Toate acestea și multe altele la prețul de 36,99 Lei pe lună.

Disney+ precizează faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestei informații.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL