×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 05.06.2024 09:18:36

Asociația Interlan a primit premiul pentru telecomunicații la Gala Ziarul PozitivBucurești (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2024 / Asociația Interlan a primit Premiul pentru contribuția la evoluția și colaborarea furnizorilor de servicii de telecomunicații și rețele din România în cadrul Galei Ziarul Pozitiv, potrivit unui anunț al asociației. Această recunoaștere subliniază eforturile neîncetate și angajamentul Asociației Interlan în sprijinirea dezvoltării infrastructurii de telecomunicații din România și în facilitarea cooperării între principalii actori din industrie.

"Suntem profund onorați să primim această distincție din partea Ziarului Pozitiv. Este o confirmare a muncii asidue depuse de întreaga echipă Interlan și a parteneriatelor fructuoase dezvoltate de-a lungul anilor. Vom continua să ne dedicăm misiunii noastre de a îmbunătăți și a dezvolta sectorul telecomunicațiilor în România, asigurând o conectivitate de calitate și un mediu favorabil colaborării între furnizori", a declarat Eric Băleanu, Președintele Asociației Interlan. El a mulțumit pentru invitație și premiu, subliniind că Asociația Interlan reprezintă și sprijină activitatea companiilor de telecomunicații din România. În prezent, conform ANCOM, există aproximativ 300 de companii care operează pe această piață, dintre care 50 sunt membre ale Asociației Interlan, companii din întreaga țară.

Fondată în 2005, la București, Asociația Interlan întreține cea mai mare platformă de schimb de trafic de date din România, care permite atât companiilor din țară, cât și celor din străinătate să facă schimb de trafic. Platforma conectează peste 130 de companii, atât din țară, cât și din străinătate. De asemenea, Asociația susține activitatea companiilor membre prin organizarea anuală a evenimentului RONOG, dedicat operatorilor de rețele din România, și furnizează diverse servicii destinate companiilor de telecomunicații.

De-a lungul anilor, Asociația Interlan a fost un catalizator pentru numeroase inițiative menite să optimizeze rețelele de telecomunicații și să faciliteze schimbul de date între furnizori. Prin platformele și evenimentele organizate, Interlan a reușit să creeze un ecosistem robust, contribuind semnificativ la modernizarea și extinderea infrastructurii digitale a României.

Asociația Interlan își reafirmă angajamentul de a susține inovația și cooperarea în domeniul telecomunicațiilor, continuând să promoveze bunele practici și să faciliteze colaborările între furnizori pentru a asigura servicii de înaltă calitate pentru toți utilizatorii din România.

Gala Ziarul Pozitiv, un proiect independent și democratic, susține societatea civilă, dezvoltarea mediului de afaceri, educația, cultura, sănătatea, sustenabilitatea și toate inițiativele cu impact pozitiv.

Evenimentul din acest an, desfășurat la Palatul CCIB pe 30 mai 2024, a fost deschisă cu un moment artistic deosebit susținut de soprana Angela Stratulat de la Opera Națională Română și a fost dedicat celor care s-au remarcat prin excelență și devotament în diverse domenii – de la companii și organizații non-profit la instituții și personalități remarcabile.

Într-un ocean de știri negative, Ziarul Pozitiv și-a propus să fie o oază de normalitate, evidențiind realizările pozitive ale companiilor, instituțiilor, ONG-urilor și persoanelor fizice. Site-ul ziarulpozitiv.ro, lansat în 2020, sprijină societatea civilă și promovează afacerile inovatoare, educația, cultura și tot ce înseamnă progres și bunăstare pentru comunitate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL