×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 01.06.2024 13:05:16

Noutățile lunii iunie la Disney+București (MEDIA EXPRES) / 1 iun 2024 / Disney+ a anunțat premierele lunii iunie care pleacă de la povestea lui Karl Lagerfeld și merg până la năstrușniciile cu supraviețuirea vedetelor din seria VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS.

Media Expres a sistematizat noutățile lunii iunie la serviciul de streaming după cum urmează:

BECOMING KARL LAGERFELD (SERIAL ORIGINAL) - disponibil din 7 iunie
În 1972, Karl Lagerfeld, în vârstă de 38 de ani, este un designer de prêt-à-porter fără prea mare notorietate. Când se întâlnește cu tânărul Jacques de Bascher, un dandy ambițios și seducător, totul se schimbă. Karl, interpretat magistral de Daniel Brühl, îndrăznește, în sfârșit, să aibă visuri mărețe. Astfel, între el și prietenul său, geniul haute couture Yves Saint Laurent, susținut de formidabilul om de afaceri Pierre Bergé, începe o competiție acerbă. Becoming Karl Lagerfeld este o călătorie plină de glamour, lupte ale ego-urilor ieșite din matcă, evenimente extravagante și pasiuni distructive.

THE ACOLYTE (SERIAL ORIGINAL) - 2 episoade în premieră pe 5 iunie
„The Acolyte” examinează o galaxie de secrete și puteri din partea întunecată, iar nimic nu este ceea ce pare.

VĂLUL SECRETELOR DE LA FX (THE VEIL) - disponibil din 29 mai
„Vălul secretelor” este un serial thriller internațional cu spioni, care urmărește relația surprinzătoare și încordată dintre două femei care joacă un joc mortal de adevăr și minciună pe drumul de la Istanbul spre Paris și Londra. O femeie are un secret, iar cealaltă are misiunea de a-l descoperi înainte ca mii de vieți să fie pierdute. În culise, liderii misiunilor din cadrul agenției americane CIA și al agenției franceze DGSE trebuie să lase deoparte divergențele, oricât de greu ar părea, și să colaboreze pentru a evita o potențială nenorocire înainte să fie prea târziu.

DIANE VON FURSTENBERG: FEMEIA LA DATORIE (DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE) (FILM ORIGINAL) - disponibil din 25 iunie
Povestea emblematicei deschizătoare de drumuri, cunoscută în întreaga lume după inițialele DVF. Copilul unui supraviețuitor al Holocaustului, prințesă prin căsătorie și fondatoare a unui brand de modă. Include interviuri cu Oprah Winfrey, Marc Jacobs, Hillary Rodham Clinton și mulți alții.

MINȚI CRIMINALE – SEZONUL 17 (CRIMINAL MINDS) (SERIAL ORIGINAL) - disponibil din 14 iunie
În urma finalului șocant al sezonului trecut, noul sezon al serialului „Minți criminale” continuă cu echipa de elită a FBI-ului care investighează misterul mortal al GOLD STAR. Pe măsură ce conspirația se desfășoară, Unitatea de Analiză Comportamentală (BAU) se confruntă cu o complicație neașteptată atunci când criminalul în serie Elias Voit negociază un acord care îl transferă în custodia federală chiar în apropierea sediului BAU. Echipa se confruntă cu cea mai mare amenințare de până acum și nu poate ieși nevătămată din consecințele amețitoare ale acestei situații.

SUPRAVIEȚUITORII (WE WERE THE LUCKY ONES) - disponibil din 19 iunie
Bazat pe romanul bestseller al lui Georgia Hunter, „Supraviețuitorii”, adaptarea pentru televiziune este un serial limitat inspirat de incredibila poveste adevărată a unei familii evreiești despărțite la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Serialul îi urmărește pe membrii familiei pe diferite continente, în timp ce fac tot posibilul pentru a supraviețui și a se reuni.

QUEENIE - disponibil din 7 iunie
Queenie Jenkins este o femeie jamaicano-britanică de 25 de ani care trăiește în sudul Londrei, oscilând între două culturi, dar fără a se integra pe deplin în niciuna dintre ele. După o despărțire tumultoasă de iubitul ei de lungă durată, Queenie caută confort în locurile greșite și începe să realizeze că trebuie să înfrunte trecutul direct înainte de a putea reconstrui. Serialul este bazat pe romanul bestseller al lui Candice Carty-Williams.

ADEVĂRATA POVESTE A UCIDERII LUI REENA VIRK (UNDER THE BRIDGE) - disponibil din 12 iunie
Serialul este bazat pe cartea apreciatei autoare Rebecca Godfrey despre povestea adevărată din 1997 a Reenei Virk, o fată de paisprezece ani (Vritika Gupta) care a plecat să se întâlnească cu prietenii la o petrecere și nu s-a mai întors acasă. Prin ochii lui Godfrey (Riley Keough) și ai unei ofițere de poliție locale (Lily Gladstone), serialul ne introduce în lumea ascunsă a tinerelor acuzate de crimă, dezvăluind adevăruri surprinzătoare despre criminala bănuită.

VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS: PROVOCAREA – SEZONUL 1 (RUNNING WILD WITH BEAR GRYLLS: THE CHALLENGE) - disponibil din 26 iunie
În acest sezon din VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS: PROVOCAREA, Bear Grylls ridică ștacheta, învățându-și invitații celebri abilități esențiale de supraviețuire pe care aceștia vor trebui să le stăpânească și să demonstreze că le pot folosi într-o situație de stres intens. Oare sunt Natalie Portman, Ashton Kutcher, Florence Pugh, Simu Liu, Anthony Anderson și Rob Riggle pregătiți pentru provocare?
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL