×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 31.05.2024 14:53:49

SEZONUL TREI AL SERIALULUI „URSUL” ARE PREMIERA PE 17 IULIE DOAR PE DISNEY+București (MEDIA EXPRES) / 31 mai 2024 / Cel de-al treilea sezon al serialul de succes de la FX, „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și premiat cu Emmy®, va avea premiera în România pe 17 iulie, doar pe Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile din ziua lansării.

În sezonul trei al serialului „Ursul” de la FX, Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) se străduiesc să ducă la cel mai înalt nivel fostul localul sandvisuri transformat în sezonul al doilea în restaurant de fine dining, navigând cu greu provocările constante din industria culinară, în care fiecare zi poate însemna o luptă pierdută. Carmy impune un standard înalt de performanță echipei sale, motivându-i să-și depășească limitele și face toate eforturile să egaleze intensitatea muncii lor.

Căutarea excelenței culinare îi va propulsa pe membrii echipajului spre noi niveluri și va pune la încercare legăturile care țin restaurantul unit. În industria restaurantelor, peisajul este într-o continuă schimbare, astfel că apar constant noi provocări și oportunități. Bucătarii noștri au învățat că fiecare secundă contează, dar în acest sezon vom descoperi dacă au resursele necesare pentru a supraviețui până mâine.

Serialul cu episoade de o jumătate de oră îi aduce în fața ecranului pe Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, în timp ce Oliver Platt și Molly Gordon interpretează roluri recurente.

Numit „Programul de televiziune al anului” de către AFI doi ani consecutivi, „Ursul” de la FX s-a bucurat de o atenție semnificativă pentru primele două sezoane din partea criticilor, inclusiv nominalizări și/sau victorii la Premiile Emmy®, Globul de Aur, Screen Actors Guild Awards, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, TCA Awards, printre altele.

„Ursul” de la FX a fost creat de Christopher Storer, care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson și Hiro Murai. Courtney Storer are rolul de producător co-executiv și producător culinar. Serialul este produs de FX Productions.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL