×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.05.2024 14:03:22

Kanal D se laudă cu audiența la știrile de la ora 12:00, prezentate de Cristina DorobanțuBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 mai 2024 / Kanal D a fost lider incontestabil în audiențe, cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, de luni, 27 mai, prezentate de Cristina Dorobanțu, pe toate segmentele de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România și preluate într-un comunicat al televiziunii.

În intervalul 12:00-13:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, înregistrând 1,4% puncte de rating și 14,7% cotă de piață, pe targetul comercial, (21-54 Național ABCD), 1,9% rating și 13,9% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și 1,6% rating și 11,6% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, surclasând astfel stațiile concurente.

O medie de peste 337.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit Știrile Kanal D, în intervalul menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 12:59, când o jumatate de milion de telespectatori (502.000) s-au aflat în fața micilor ecrane, urmărind ediția de prânz a buletinului informativ de la Kanal D, prezentat de Cristina Dorobanțu.

Kanal D este una din primele trei televiziuni din România în clasamentul general al audiențelor, împărțind de cele mai multe ori locul al doilea cu Antena 1, în vreme ce Pro TV este încă liderul nedisputat de zeci de ani.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL