×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.05.2024 12:38:04

DIVA a anunțat recomandările pentru prima lună de vară - iunie 2024



București (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2024 / Diva a anunțat pentru perioada 1-23 iunie, zilnic, de la ora 20:00, continuarea aranjamentului tematic "Seria de filme romantice 31 de zile de vară", care a început pe 24 mai.

Noua serie de povești de dragoste TV este programată în fiecare seară a săptămânii și include 23 de filme romantice, dintre care 12 premiere. În plus, în fiecare weekend sunt programate de dimineață până seara povești de dragoste TV.

Cele 12 premiere din iunie sunt:
1 iunie – „Domnul Perfect” („Mr. Right”, 2023). Charlotte (Sierra Reid) scrie un editorial online despre iubire, dar nu crede în jumătatea perfectă. Nici măcar când se îndrăgostește de Liam (Tanner Gillman), un barista care i-a devenit prieten.
2 iunie – „Pețitoarea” („Ms. Match” 2023). Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles, unde lucrează pentru o companie de dating. Însă locul de muncă îi dă viața personală peste cap.
3 iunie – „Aloha cu dragoste” („Aloha with Love”, 2022). Arhitecta Gemma (Tiffany Smith) zboară în Hawaii pentru a renova casa mătușii ei cu ajutorul constructorului Ben (Trevor Donovan).
7 iunie – „Criza dragostei de mijloc” („Mid-Love Crisis”, 2022). Mindy (Teri Hatcher) va împlini 50 de ani și marchează momentul printr-un weekend extins alături de fostul ei soț (Brian Markinson) și fostul ei iubit (James Tupper).
8 iunie – „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorii de succes iar în cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță...
9 iunie – „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute pe care le înapoiază proprietarilor. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook).
14 iunie – „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). Connor (David McConnell) angajează o bonă pentru a o supraveghea pe fetița lui în perioda în care el lucrează în Aruba: învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower).
15 iunie – „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana. Aici chef Roberto (Brad Johnson) o ajută să guste savoarea vieții.
16 iunie – „Vise îngropate” („Digging Up Love”, 2023). Doi foști iubiți (Arielle Kebbel și Zach Roerig) se revăd pe un șantier arheologic. Evident nu vor scoate la iveală doar fosile...
21 iunie – „În căutarea iubirii” („Quest for Love”, 2022). Mackenzie (Eva Hamilton) pleacă în Costa Rica cu prietenul ei cel mai bun, Ethan (Jake Stormoen). La fața locului Ethan își dă seama că ar trebui să fie mai mult decât prieteni.
22 iunie – „Dragoste pe drum” („Road Trip Romance”, 2022). O serie de obstacole o tot împiedică pe Margo (Natalie Hall) să ajungă la nunta surorii ei. Așa ajunge să facă drumul alături de rivalul ei din liceu, Alden (Corey Sevier).
23 iunie – „Amintiri regăsite” („Lost In Love”, 2023). Doi turiști (Sara Fletcher și Nick Ferry) pierd autobuzul într-o excursie în Turcia și încearcă împreună să se întoarcă la Istanbul.

„Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, sezoanele 1-7, 2015-2021)
Din 3 iunie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 18:00

Începutul lunii iunie aduce un serial nou la DIVA, care va programa toate cele 7 sezoane din producția „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021). Serialul este o continuare a francizei omonime de filme, din 2008-2014. Vrăjitoarea cea bună din titlu este Cassie Nightingale (Catherine Bell), care are puteri magice pe care le folosește în scop benefic. Alături de fiica ei, Grace (Bailee Madison), aceasta locuiește în orășelul Middleton și folosește magia pentru a-și ajuta prietenii vechi și vecinii noi. Printre aceștia din urmă se numără și dr. Sam Radford (James Denton) – mutat recent în oraș, cu băiatul lui, Nick (Rhys Matthew Bond).

Catherine Bell a fost și producător executiv al serialului și este singura membră a distribuției din primul film al seriei care a apărut în fiecare variantă a acestei producții și în fiecare episod din serial. Fanii poveștilor cinematografice cu vrăjitoare trebuie să-și noteze în calendar data de 9 iulie, când în serial apare Kathy Najimy (în episodul 6 din sezonul 5).

Actrița a jucat-o pe Mary, vrăjitoarea cu zâmbet strâmb (detaliu improvizat de Najimy la filmări), în „Hocus Pocus” (1993) și în continuarea acestui film cu Bette Middler și Sarah Jessica Parker („Hocus Pocus 2”, 2022).

Seria polițistă franceză „Crimă în...”
În fiecare miercuri, de la ora 20:00, din 26 iunie

Seria polițistă franceză „Crimă în...” continuă la DIVA, din 26 iunie cu o nouă poveste TV. Fiecare film al seriei are loc în altă regiune din Franța și este centrat pe descâlcirea unei crime, deci producțiile sunt perfecte pentru amatorii de povești polițiste misterioase și detectivi ingenioși, care găsesc vinovații.

Pe 26 iunie, la DIVA este programată premiera „Crime în Cornouaille” („Meurtres en Cornouaille”, 2017). În scenariu, o tânără de 25 de ani este ucisă iar cadavrul este îmbrăcat ca un personaj legendar din mitologia bretonă – Dahut. În cadrul investigației, detectivii Marion (Caroline Anglade) și Tristan Legay (Sagamore Stévenin) pătrund în lumea miturilor și rivalităților locale. Iar apariția în peisaj a prietenei lor din copilărie, Katell Morvan (Élodie Navarre), scoate la iveală secrete și minciuni adânc îngropate.

Serial care continuă:
„Durere și vindecare”, sezonul 3 („Nurses”/„Enfermeras”, 2022)
De luni până vineri, câte două episoade, de la ora 15:50

Sezonul 3 din „Durere și vindecare” – telenovela columbiană axată pe povestea asistentei-șefe María Clara González (Diana Hoyos), de la Spitalul Universitar Santa Rosa, continuă la DIVA. În sezonul 3, medicii din spitalul unde are loc acțiunea trebuie să se acomodeze cu sosirea unor doctori și rezidenți noi, iar eroina are parte de noi aventuri: îi este aprobat proiectul, este rugată să participe la un curs în Elveția, iar într-un episod plin de tensiune dispare într-o barcă.

Printre surprizele din această serie se numără revenirea în distribuție a actriței Viña Machado (care o joacă pe Gloria Mayorga) și apariția celebrei actrițe de telenovele venezuelene Coraima Torres (cunoscută din „Kassandra”, 1992-1993) în rolul Renatei Vargas, mama lui Nicolás (Eduardo Pérez), unul dintre noii medici rezidenți din spital.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL