×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 15.05.2024 12:00:59

Dan Marinescu preia conducerea editorială la digi24.ro



București (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2024 / Digi24 a anunțat că jurnalistul Dan Marinescu va prelua de la 1 iunie 2024 conducerea editorială a site-ului Digi24.ro, înlocuind-o pe actualul redactor-șef Adriana Duțulescu.

Dan Marinescu este prezentat în comunicatul Digi care anunță schimbarea drept unul dintre cei mai experimentați ziariști din spațiul media românesc, activând de-a lungul timpului în poziții cheie ale marilor publicații. Acesta părăsește funcția de director editorial Adevărul Holding pentru a se alătura echipei de jurnaliști digi24.ro.

Digi24.ro își propune să își mențină poziția de lider pe piața publicațiilor online, se mai arată în comunicat, să își consolideze statutul de cel mai puternic și mai citit site de știri din România și să servească cu loialitate interesele cititorilor săi.

În același timp, Digi24 a anunțat despărțirea de actualul redactor-șef al site-ului digi24.ro, Adriana Duțulescu, care, împreună cu jurnalistul Robert Kiss, vor alege un alt parcurs profesional de la 1 iunie 2024.

Compania le mulțumește acestora pentru anii în care au consolidat poziția de lider a site-ului digi24.ro, pentru contribuția pe care au adus-o brandului Digi24 și spațiului mediatic din România.

Digi24.ro se autodefinește drept principala sursă de informare pentru mai mult de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afișări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

Digi24.ro face parte din Grupul DIGI, care deține televiziunea de știri Digi24 HD, televiziunile de sport Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Hit Music Channel și radio Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.

Evenimentul zilei a scris că Adriana Duțulescu și-ar fi dat demisia și că se va întoarce la grupul Intact / Antena 1, de unde a venit în 2019 la Digi, citând Paginademedia, care însă nu scrie că aceasta ar fi confirmat unde va merge. Jurnalista nu a răspuns cererii Media Exprpes de clarificări pe această temă până la ora difuzării știrii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL