×

Cinema -- Data și ora publicării: 13.05.2024 12:46:07

Filmul BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI- ajunge în România în iulie



București (MEDIA EXPRES) / 13 mai 2024 / Crunchyroll, platforma dedicată anime-urilor, a anunțat datele de lansare în cinematografe pentru filmul manga despre fotbal BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI-, distribuit de Crunchyroll și Sony Pictures Entertainment.

În România, BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI- va avea premiera pe 12 iulie.

Primul film din franciza anime BLUE LOCK, BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI- este o poveste desprinsă din serialul care îl urmărește pe liceeanul Nagi Seishiro în timp ce își descoperă talentul ascuns pentru fotbal.

Primul sezon BLUE LOCK este disponibil pentru streaming pe Crunchyroll.

Filmul spune povestea lui Nagi Seishiro, un elev de liceu care își trăia viața plictisit, până când Mikage Reo, un coleg de clasă care visa să câștige Cupa Mondială, i-a descoperit abilitatea ascunsă. Într-o zi, Nagi primește o invitație la misteriosul Proiect BLUE LOCK. Acolo, se întâlnește cu cei mai buni atacanți din întreaga țară. Visul lui Nagi de a deveni cel mai bun, alături de Reo, îl va duce pe acest prodigios jucător într-o lume pe care nu a cunoscut-o niciodată.

BLUE LOCK urmărește visele a 300 de elevi de liceu care își propun să devină atacanți de top și să conducă echipa națională masculină a Japoniei la câștigarea următorului turneu al Cupei Mondiale. Cu toate acestea, dacă sunt eliminați din programul de antrenament BLUELOCK, nu vor mai putea juca niciodată pentru echipa națională, iar cariera lor se încheie.

Doar unul singur, al cărui ego și talent triumfă asupra tuturor, va ieși învingător.

Având la bază seria manga cu același nume scrisă de Muneyuki Kaneshiro și ilustrată de Yusuke Nomura, anime-ul a debutat în octombrie 2022 și a fost una dintre cele mai populare serii de acest fel în timpul sezonului său de difuzare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL