×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.03.2024 17:36:00

VOYO integrează televiziunile românești must-carry în platforma onlineBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 mar 2024 / VOYO a anunță un pas important în extinderea ofertei sale de conținut prin integrarea televiziunilor românești în regim must-carry în platforma online, care difuzează filme și seriale, show-uri proprii înainte de difuzarea la TV, competiții sportive și documentare.

“Ca obicei de consum, abonații VOYO vor să vadă oriunde, la orice oră, la doar un click distanță, programele preferate, iar noi ne dorim să extindem oferta de conținut prin includerea canalelor TV românești must-carry. În 2024, vrem ca abonații VOYO să aibă acces la zeci de canale liniare – fie că vorbim de posturile PRO, fie că sunt alte stații generaliste, de știri sau muzicale” a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

”Integrarea televiziunilor must-carry în platforma VOYO este un proiect la care lucrăm de ceva timp. Mă bucură decizia Consiliului Național al Audiovizualului, care a acceptat acest pas atât de important. Trăim în era digitală, abonații noștri vor să aibă acces instant la programele preferate, iar această extindere a serviciilor VOYO vine ca o completare a modului în care ei consumă conținut. Vreau să le mulțumesc colegilor din televiziunile must-carry care au fost deschiși să ne susțină în această inițiativă”, a spus Florin Turcilă, Head of Carriage Sales & Distribution PRO TV.

VOYO este platforma video-on-demand deținută de PRO TV, care oferă utilizatorilor o gamă largă de filme, seriale, emisiuni TV, evenimente sportive și programe pentru copii, precum si canale TV live. Platforma este disponibilă online, pe smart TV și pe dispozitive mobile, oferind o experiență de vizionare de înaltă calitate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL