×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 20.03.2024 08:48:16

SF-ul anului “Problema celor 3 corpuri” intră din 21 martie pe NetflixBucurești (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2024 / Doar 24 de ore ne despart până ce Netflix va difuza serialul “Problema celor 3 corpuri”, disponibil pentru streaming începând cu data de 21 martie 2024.

Potrivit sinopsisului de pe Netflix, serialul traversează continente și decenii, prezentând povestea a cinci prieteni geniali care fac descoperiri cutremurătoare, în timp ce legile științei se destramă și apare o amenințare existențială. Distribuția include actorii Jess Hong, Liam Cunningham, Eiza González și alții.

“Problema celor 3 corpuri” este de asemenea descris drept un serial de televiziune dramatic, intelectual și creativ, bazat pe cărți din genul SF.

Serialul este bazat pe seria de cărți cu același nume, scrisă de autorul chinez de science fiction Liu Cixin. Seria de cărți, cunoscută și sub numele de “Remembrance of Earth’s Past”, include trei volume principale: “The Three-Body Problem”, “The Dark Forest” și "Death’s End". Aceste cărți au fost publicate între anii 2006 și 20101 și au fost traduse în engleză de Ken Liu și Joel Martinsen.

Cărțile descriu o poveste fictivă în care Pământul întâlnește o civilizație extraterestră dintr-un sistem apropiat de trei stele asemănătoare Soarelui, un exemplu reprezentativ al problemei celor trei corpuri în mecanica orbitală.

Seria de cărți a fost descrisă de critica de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune romane ale genului din ultimele două decenii. Rotten Tomatoes a agregat părerile criticilor pentru primul sezon, cu un procent pozitiv de 75%.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL