×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 19.03.2024 11:49:50

Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu prezintă culisele reality show-ului “Insula de 1 milion” de la Kanal DBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2024 / Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu prezintă “Secretele Insulei de 1 milion” pe YouTube, WOWnews şi Facebook WOWbiz, prin care sunt arătate culisele reality show-ului “Insula de 1 milion” de la Kanal D.

Nouă emisiune difuzată în online are noi episoade de luni până miercuri, de la ora 19:00, și ediții speciale, în funcţie de evenimentele care se petrec pe Insula de 1 milion. Telespectatorii emisiunii “Secretele Insulei de 1 milion” vor putea vedea interviuri cu concurenţii după eliminarea lor din competiţie și dezbateri cu invitaţi despre ceea ce se întamplă în Republica Dominicană la “Insula de 1 milion”.

”Promitem să aducem în emisiunea noastră multă emoție, declarații inedite și să dezvăluim secretele din spatele show-ul. Suntem convinși că publicul abia așteaptă să afle poveștile concurenților, să-i vadă și după ce ies din competiție, dar mai ales să le afle părerile după eliminare. Noi vom sta de vorbă cu ei imediat după ce părăsesc Insula de 1 milion, vom avea interviuri chiar din Republica Dominicană, dar şi în platoul nostru de la Bucureşti”, a spus Cornelia Ionescu.

“Sunt bucuros să fiu implicat în acest proiect, să urmărim îndeaproape tot ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, pe Insula de 1 milion. Este impresionant acest reality de aventură care aduce în atenţia tuturor adrenalină, emoţie şi caractere atât de diferite”, a declarat Alex Nedelcu.

Cornelia Ionescu, jurnalist de peste 10 ani în echipa site-ului Wowbiz.ro, şi Alex Nedelcu, unul dintre cei mai iubiţi concurenți ai reality-ului “Exatlon”, au făcut pentru prima dată echipă în mediul online în anul 2018, imediat după întoarcerea lui Alex de la relity show-ul “Exatlon”.

“Insula de 1 milion” are așadar un program de tip "after the show" denumit ”Secretele insulei de 1 milion”, emisiune ce va fi difuzată doar online pe YouTube, WOWnews şi pe Facebook WOWbiz, de luni până miercuri, de la ora 19:00.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL