×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 07.03.2024 09:46:22

Severina Pascu are un nou rol la Liberty Global



București (MEDIA EXPRES) / 7 mar 2024 / Liberty Global a numit-o pe Severina Pascu într-o funcție nou creată de vicepreședinte senior, pentru comercial și operațiuni, după ce aceasta a plecat din funcția de CEO adjunct și director de consum al filialei elvețiene a companiei, Sunrise, în luna octombrie 2023, relatează presa internațională citând un comunicat al companiei.

Pascu va raporta direct CEO-ului Liberty Global, Mike Fries, oferind expertiză operațională și comercială în managementul activităților de convergență fix-mobil și de risc ale companiei.

Pascu și echipa ei vor conduce, de asemenea, programe specifice de creștere și îmbunătățire operațională atât în ​​segmentele direct to consumer, cât și în cele de corporate.

Severina Pascu a intrat în Liberty Global în anul 2007 ca director financiar al UPC România, de atunci ocupând o varietate de roluri de conducere în cadrul companiei. În 2018, Pascu a fost numită CEO la UPC Elveția, înainte de a se muta la Virgin Media ca CFO și devenind CEO adjunct în 2020.

Înainte de Liberty Global, Pascu a lucrat la firma de investiții CAIB România și la compania de telecomunicații din SUA Metromedia International.

Christoph Richartz și Stefan Fuchs i-au succedat lui Pascu în calitate de directori pentru brandul principal Sunrise, și, respectiv, de director pentru „mărcile colaterale”.

După plecarea ei din Elveția, Pascu a continuat să fie membru al echipei de conducere executivă la Liberty Global și a lucrat îndeaproape cu Fries.

Liberty Global a declarat că noul rol nu va duce la modificări în structura de raportare a directorilor executivi operaționali.

Fries a spus: „Severina este un operator și lider de clasă mondială. Concentrarea ei puternică asupra impulsionării schimbării va fi esențială în accelerarea execuției strategiilor noastre pe piață și în modelarea succesului nostru viitor. Sunt încântat să lucrez mai strâns cu ea pe măsură ce implementăm strategiile noastre de creare de valoare în cadrul grupului”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL