×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 01.03.2024 11:29:01

Pe piața din România apare un nou jucător în rândul serviciilor de streaming: ce oferă MEGOGOBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 mar 2024 / MEGOGO, un serviciu media internațional pentru întreaga familie, care funcționează din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud, s-a lansat oficial și în România de la 1 martie la adresa megogo.net.

Aplicația MEGOGO este disponibilă pentru descărcare și pe Google Play, App Store, pe Smart TV și, în curând, și pe console de jocuri.

În primul rând, serviciul se concentrează pe streamingul online. MEGOGO oferă numeroase televiziuni gratuite, precum și un abonament “Optim TV” la prețul de 14,99 lei, cu peste 100 de canale TV locale, regionale, naționale și internaționale. Printre acestea se numără Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, Național TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV și altele.

Cea mai mare noutate pentru piața locală, la secțiunea "TV", sunt funcțiile interactive, precum catch-up (înregistrarea emisiunilor), care permite urmărirea emisiunilor și serialelor preferate după prima difuzare, timp de o săptămână.

"Suntem fericiți să îi întâmpinăm pe potențialii utilizatori din România. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă de streaming online cu conținut de calitate. Astăzi facem primul nostru pas, în spatele căruia stau ani de experiență unică în lume, relații solide cu cele mai mari studiouri internaționale: Warner Bros., Disney, Paramount și altele. Am făcut o muncă enormă de cercetare a pieței și localizare a produsului în limba română, adaptare la preferințele locale, acorduri cu deținătorii de drepturi și implementare a sistemelor de plată securizate. Vom continua să extindem biblioteca de conținut, așa că urmăriți-ne", spune Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România. Acesta are peste 15 ani de experiență în calitate de manager în industria locală de comunicații și televiziune, lucrând anterior în companii precum Romtelecom, Telekom și Orange.

În plus față de televiziunea online, MEGOGO are deja peste 1.000 de filme și desene animate de la studiouri de top în catalogul VOD: Warner Bros., Disney, Pixar, DC, Marvel, 20th Century Fox, Paramount și altele. Printre acestea se numără noutăți precum: “Aquaman and the Lost Kingdom”, “Mission: Impossible – Dead Reckoning”, “Avatar: The Way of Water”, “The Marvels”, “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, “Elemental”, “Wonka”, “Killers of the Flower Moon”, etc. Și, de asemenea, povești clasice precum: “Home Alone”, “The Lord of the Rings: The Return of the King”, “The Matrix”, seria “Harry Potter”, “Die Hard”, “Pirates of the Caribbean”, etc.

În secțiunea de filme există funcții precum recomandări bazate pe vizionările anterioare, iar anumite titluri pot fi descărcate pe dispozitive pentru vizionare offline.

"Timp de câteva luni am lucrat la dezvoltarea grilei noastre de programe: locale, regionale, naționale și internaționale pentru lansarea oficială a ofertei. Din punct de vedere tehnic, am reușit să operaționalizăm toate detaliile pentru ca platforma să devină funcțională pe piața de streaming din România. Suntem în etapa negocierilor, avem în lucru mai multe parteneriate care susțin extinderea serviciului în perioada imediat următoare", a adăugat Constantin Pandele.

MEGOGO este un serviciu media internațional fondat în Kiev în 2011. Este lider printre platformele OTT din Ucraina, care activează în Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. De asemenea, o parte semnificativă din catalogul său este disponibilă la nivel internațional.

Biblioteca media MEGOGO include mii de elemente de conținut, cum ar fi televiziuni cu opțiuni interactive, filme, seriale și desene animate, precum și jocuri, conținut educațional și de blogging, cărți audio, podcast-uri și radio. În funcție de teritoriu, serviciul media transmite și evenimente sportive în regim exclusiv, precum Champions League, Europa League și UEFA Conference League, campionate naționale de fotbal, box de la K2 și Top Rank și multe altele.

Serviciul are și pagini dedicate României pe rețelele sociale:
Instagram https://www.instagram.com/megogo_ro
Facebook https://www.facebook.com/MegogoRO
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL