×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 01.03.2024 08:54:06

Disney+ în martie: premierele de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și StarBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 mar 2024 / Serviciul de streaming Disney+ ce include filmele și seriale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+, a anunțat premierele lunii martie.

Pe 6 martie, are premiera al doilea sezon al comediei "Extraordinar" ("Extraordinary"). Noi personaje amuzante se adaugă echipei, iar Jen continua seria de aventuri haioase în încercarea de a-și redescoperirii puterile și a rezolva situația cu iubitul ei, transformat în mod misterios într-o pisică.

EXTRAORDINAR – SEZONUL 2
SERIAL ORIGINAL

6 martie
Toate episoadele disponibile

După dezvăluirile din primul sezon, gașca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulți adevărați. Acest sezon îi urmărește pe Carrie și Kash reluându-și relația platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde își are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepășească - lucru deloc ușor, atunci când ai o înclinație spre autosabotaj.

REVOLTA LUI NELL (RENEGADE NELL)
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

29 martie
Toate episoadele disponibile

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă și devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuiește călători pentru a supraviețui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic și curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situație cu un motiv. Un motiv mai important decât și-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.

X-MEN `97
SERIAL ORIGINAL

20 martie
Episoade noi în fiecare miercuri

X-Men '97" readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanții ce își folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăște și se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forțați să se confrunte cu un viitor periculos și neașteptat.

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR ( TAYLOR'S VERSION)

Film de concert
15 martie

Versiunea exclusivă "(Taylor's Version)" a filmului-concert fenomen "Taylor Swift | The Eras Tour" conține patru melodii suplimentare din spectacolul principal care nu au fost difuzate în cinematografe, plus o colecție acustică, cu patru interpretări inedite.

REGINELE – SEZONUL 1 (QUEENS)
SERIAL NATIONAL GEOGRAPHIC

5 martie
Toate episoadele disponibile

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin șase locuri exotice și îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală își stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure și chiar bunici, iar poveștile lor despre rezistență, putere, dragoste și pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care își dedică viețile pentru a documenta și proteja aceste regine ale naturii.

MOARTEA ȘI ALTE DETALII (DEATH AND OTHER DETAILS)
SERIAL ORIGINAL

5 martie
Toate episoadele disponibile

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, „Moartea și alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparține în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

FOTOGRAF (PHOTOGRAPHER)
SERIAL ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC

19 martie
Toate episoadele disponibile

Fiecare episod al documentarului urmărește viața unui fotograf emblematic, de la copilăria și începuturile carierei până la viața și activitatea zilnică. Prin intermediul poveștilor personale, materiale de arhivă, interviuri și filmări veritabile ale misiunii lor curente, veți cunoaște în profunzime evoluția fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto și cum sunt create imagini extraordinare.

BETH ȘI VIAȚA EI – SEZONUL 2 (LIFE & BETH)
SERIAL ORIGINAL

20 martie
Toate episoadele disponibile

Pe măsură ce relația dintre Beth și John devine mai serioasă, Beth începe să analizeze posibilitățile de a se căsători și de a avea o familie, în timp ce ea și John caută răspunsuri la problemele lor de comunicare. Oare istoria traumatizantă a lui Beth cu bărbații și cu oamenii în care a avut încredere din tinerețe este destinată să se repete? Ce anume îi declanșează temerile? Beth face tot posibilul să își mențină vie relația, în timp ce se străduiește să își sprijine prietenii și familia care se confruntă cu propriile probleme în timp ce ea se aproprie de 40 de ani.

GOLUL VICTORIEI (NEXT GOAL WINS)
UN FILM DE SEARCHLIGHT PICTURES

28 februarie

Regizat de câștigătorul premiului Oscar® Taika Waititi („Jojo Rabbit”, „Thor: Ragnarok”) și bazat pe o poveste adevărată, „Golul Victoriei” urmărește evoluția echipei naționale de fotbal din Samoa Americană, faimoasă pentru brutala înfrângere cu scorul de 31-0 în cadrul competiției FIFA din 2001. Această comedie urmărește apropierea preliminariilor pentru Cupa Mondială, unde echipa îl angajează un antrenor rebel, Thomas Rongen (Michael Fassbender), în speranța că acesta va schimba rezultatul celei mai slabe echipe de fotbal din lume. Acest film amuzant și revigorant îi are în distribuție și pe Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, cu Will Arnett și Elisabeth Moss.

Noi episoade din drama medicală Sezonul 20 din "Anatomia lui Grey" (Grey’s Anatomy) și sezonul 7 din serialul "Station 19" ajung pe Disney+ pe 28 martie.

Pentru toți fanii genului true crime, toate episoadele din "Ne vedem într-o altă viață" (See You In Another Life) ajung pe Disney+ din 13 martie.

Pentru pasionații de anime, Sezonul 1 din "Sand Land: The Series" este disponibil din 20 martie.

Disney Branded Television a anunțat că a dat undă verde pentru al doilea sezon al serialului său de succes "Fiori" ("Goosebumps") pentru Disney+, iar National Geographic a anunțat că serialul original "Dincolo De Limite" cu Chris Hemsworth (Limitless With Chris Hemsworth) va avea un nou sezon, primul sezon fiind disponibil deja pe Disney+.

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA MARTIE

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version) - Disponibil din 15 martie

Freaknik: Petrecerea despre care nu vorbim niciodată (Freaknik: The Wildest Party Never Told) - Disponibil din 21 martie

Fetița Lună și Dinozaurul Diabolic de la Marvel Studios – Sezonul 2 (Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur) - Disponibil din 6 martie

MADU - Disponibil din 29 martie
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL