×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 29.02.2024 14:06:56

Premierele lunii martie la HBO MaxBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 feb 2024 / HBO Max a anunțat pentru prima lună de primăvară 20 de filme noi, 8 seriale, 2 documentare și 3 titluri noi pentru cei mici.

Pentru că martie este luna florilor și a bomboanelor de ciocolată, HBO Max sărbătorește momentul cu filmele „Wonka” și „Charlie și fabrica de ciocolată”.
„Wonka” a avut la finalul anului premiera în cinema, iar acum va fi disponibil în exclusivitate pe HBO Max de pe 8 martie. Bazat pe personajul extraordinar din centrul cărții „Charlie and the Chocolate Factory”, cea mai emblematică lucrare a lui Roald Dahl, filmul spune povestea miraculoasă a modului în care cel mai mare inventator, magician și ciocolatier din lume a devenit îndrăgitul Willy Wonka pe care-l știm azi.

Tot pe 8 martie pe HBO Max intră „Aristotel și Dante descoperă secretele Universului“, un film despre prietenia dintre doi adolescenți singuratici mexicano-americani din El Paso, 1987, care explorează o relație nouă, neobișnuită, și drumul dificil spre autodescoperire.

În producția românească „Tigru“, care va fi pe HBO Max din 22 martie, Vera, un medic veterinar la o grădină zoologică dintr-un mică localitate, are o cădere nervoasă și provoacă eliberarea unui tigru.

Printre celelalte filme care vor veni pe HBO Max în martie se află: „1.000 post Terra” („After Earth”), „Confort nordic” („Northern Comfort”), „Dunkirk”, „Începutul” („Inception”), „Interstellar: Călătorind prin univers” („Interstellar”), „Tenet”, „Prestigiul” („The Prestige”), „Strigă-mă pe numele tău” („Call me by your name”), „Întâlnire de gradul trei” („Close Encounters of the Third Kind”), „Godzilla” (1998), „Hellboy” (2004), „Ultimul Vermeer” („The Last Vermeer”) sau „Crime la indigo” (“Copycat”).

La capitolul seriale capul de afiș este Kate Winslet, câștigătoarea premiilor Oscar® și Emmy®, în rolul cancelarei Elena Vernham, în „Regimul” („The Regime”).

Miniserie politică în șase episoade, plină de umor negru, spune povestea unui an petrecut între zidurile palatului unui regim autoritar modern, în timp ce acesta începe să se destrame. Lideră a unei națiuni fictive din „Europa de Mijloc”, cancelara Elena Vernham (Kate Winslet) nu a mai părăsit palatul de ceva vreme... și a devenit din ce în ce mai paranoică și instabilă.

Elena, care jelește moartea tatălui său și se confruntă cu un parteneriat politic cu S.U.A., găsește un confident neobișnuit în Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), un soldat instabil, implicat recent într-un protest violent.

„Regimul” are premiera pe HBO Max din 4 martie.

Pe 14 martie, HBO Max mai aduce un nou serial: „Fetele din autocar” („The Girls on the Bus”). Inspirat de un capitol din bestsellerul „Chasing Hillary”, scris de fostul corespondent New York Times Amy Chozick, serialul este o dramă cu elemente comice despre patru jurnaliste care urmăresc o serie de candidați prezidențiali plini de defecte, în timp ce găsesc prietenie, iubire și scandal. Acțiunea serialului se va concentra pe viețile și relațiile acestor jurnaliste.

De asemenea, HBO Max mai aduce sezonul al doilea din „Royal Crackers” pe 1 martie (un fost conglomerat de gustări, condus în mare parte de familia Hornsby și care acum încearcă să supraviețuiască. Cu patriarhul familiei imobilizat, ei vor face orice pentru a avea din nou o afacere de succes.).

Pe 14 martie este timpul pentru „Un nou început” („Found”) (Gabi Mosley și echipa ei de gestionare a situațiilor de criză se asigură că cineva se ocupă mereu de oamenii dispăruți și dați uitării.).

Primul sezon din „Casa Grande” pe 27 martie (serialul explorează adevărul dramatic și tulburător legat de atracția imigranților pentru America. Ce sunt dispuși să îndure pentru visul american?).

Din 1 martie, HBO Max prezintă documentarul polonez „Pianoforte”. Din 160 de participanți, doar 10 vor ajunge în finala Concursului Internațional de Pian Chopin. Documentarul „Pianoforte” prezintă un grup eclectic de muzicieni tineri din întreaga lume care s-au pregătit de mici pentru această oportunitate unică în viață.

Pe 6 martie se întâmplă „O revoluție pe pânză” („A Revolution on Canvas”) pe HBO Max, cu documentarul care analizează misterul dispariției a peste 100 de tablouri ale artistului iranian modern Nickzad Nodjoumi.

Pentru copii, „Ninjago: Ascensiunea dragonilor” („Ninjago: Dragons Rising”), „Dl. Peabody și Sherman” și sezonul 5 din „Craig și dumbrava”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL