×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.02.2024 14:58:17

Aplicația FOCUS SAT lansează serialele C.A.U.G.H.T. și NOAPTE ÎN PARADIS în VODBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 feb 2024 / Într-un continuu proces de înnoire și diversificare a conținutului VOD, aplicația Focus Sat lansează serialul de comedie „C.A.U.G.H.T.” (2023) de luni, 26 februarie, și serialul dramă distopic „Noapte în paradis” („Nachts im Paradies”, 2024) de luni, 25 martie, ambele fiind disponibile integral în aplicație chiar din ziua lansării, informează agenția Stuff Media Consult.

Serialul australian „C.A.U.G.H.T.” are 6 episoade și explorează teme ca identitatea, faima și absurditatea epocii actuale când chiar și fapte și situații absurde pot deveni virale și pot ajunge să capete o însemnătate uriașă.

O parodiere a puterii, politicii și social media, noul serial anunță o distribuție impresionantă: Sean Penn („Milk – Prețul curajului”, „Misterele fluviului”, care este și producător executiv), Susan Sarandon („Thelma și Louise”, „Ray Donovan”), Matthew Fox („LOST: Naufragiații”), Travis Fimmel („Vikingii”, „Crescuți de lupi”), Ben O’Toole („Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”) și Tuppence Middleton („Downton Abbey: O nouă eră”), printre alții.

Sinopsis: după ce ministrul australian al apărării trimite un „dosar secret” prințesei din Behati-Prinsloo (o mică națiune insulară fictivă numită după un model namibian din viața reală), el trimite patru soldați australieni – Rowdy Gaines (Ben O’Toole), Dylan Fox (Kick Gurry), Albhanis Mouawad (Lincoln Younes) și Phil Choi (Alexander England) – în țara sfâșiată de război într-o misiune pentru a recupera dosarul. La fața locului aceștia sunt luați drept americani și capturați de rebeli. Pentru a nu fi omorâți rapid ostaticii bat palma cu răpitorii și fac un material video care devine viral. Această „echipă de șoc” va da apoi constant rateuri, în ciuda celor mai bune intenții.

„Noapte în paradis” este o producție germană care spune o poveste cu accente dramatice și distopice în șase episoade, inspirată de romanul grafic cu același nume scris de Frank Schmolke.

Sinopsis: șoferul de taxi Vincent (Jürgen Vogel) trăiește o viață în derivă: taximetria este pe cale de dispariție, iar fiica lui, Joni (Lea Drinda), îl consideră un străin. Dar o noapte fatidică schimbă totul: tatăl și fiica se intersectează, iar cei doi decid să-și ia viețile în propriile mâini. Subteranele societății, nedreptatea socială, violența sexuală și singurătatea sunt câteva dintre temele poveștii intense, care se remarcă prin estetica noir și coloana sonoră cu accente tehno. În spatele producției stau Heinrich Ambrosch și Moritz Polter, care au produs împreună serialul „Freud” (2020).

În biblioteca VOD din aplicația Focus Sat sunt disponibile producții de o mare diversitate tematică precum: „Plânsul pădurii” (Crying Forest) și „Sanctuarul” (Sanctuary) – din genul horror; „Polițiști fără frontiere” (Crossing Lines) și „Soarele de la miezul nopții” (Midnight Sun) din genul polițist de investigatie; „Fără nicio pată” (Spotless) și „Carlos” din genul crime; „Stagiarii” (Hippocrate, The Interns) și „În mijlocul furtunii” (Ride Upon The Storm) din genul dramă și „Brigada” (B.R.I) reprezentat al genului polițist de super-acțiune.

Pentru iubitorii de documentare, recent lansata secțiune VOD Love Nature din Focus Sat app pune la dispoziție zeci de tiluri, dintre care „Apele Africii”, „Fauna din adâncuri”, „Ținutul creaturilor ciudate”, „Câini cu meserii extraordinare”, „Secrete arctice”, „Marea poveste a elefanților”, „Anotimpurile sălbatice ale Americii”.

De la viețuitoarele care trăiesc în apele impresionante ale Africii, privitorii pot călători în colțuri îndepărtate ale planetei pentru a descoperi secretele oceanului sau pot merge în îndepărtatele peisaje nordice în timpul împrimăvărării arctice, pot face cunoștință cu animale inedite care trăiesc doar pe insula Madagascar, pot străbate continentul african pentru a cunoaște cele mai inteligente animale din lume, pot urmări poveștile a trei elefanți din ecosisteme africane diferite sau pot călători prin America pentru a vedea cum fiecare anotimp își schimbă peisajul.

Tot în Focus Sat app, în secțiunea AMC din biblioteca VOD, din 27 februarie va putea fi urmărit noul serial din universul blockbuster The Walking Dead, numit „The Walking Dead: The Ones Who Live”, o poveste de dragoste epică a două personaje care trăiesc într-o lume aflată în continuă transformare. Rick și Michonne sunt aruncați într-o lume măcinată de un război împotriva morților și, în cele din urmă, de un război împotriva celor vii.

În primele șapte zile de testare gratuită a aplicației Focus Sat utilizatorii au acces nelimintat la canalele TV live și la toate bibliotecile VOD disponibile. Pentru Biblioteca VOD Focus Sat TV există opțiunea de descărcare pe mobil sau pe tabletă a oricărui film sau serial care poate fi vizionat offline de oriunde, ori de câte ori se dorește.

Mai multe informații despre Focus Sat: www.focussat.ro.
Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania
Instagram: https://www.instagram.com/focussat.ro
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL