×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.02.2024 12:12:53

HBO Max prezintă “Aquaman și Regatul Pierdut” în premieră onlineBucurești (MEDIA EXPRES) / 21 feb 2024 / “Aquaman și Regatul Pierdut” (“Aquaman and the Lost Kingdom”), filmul Warner Bros. Pictures, va putea fi urmărit pe HBO Max începând de marți, 27 februarie, în premieră online.

Regizorul James Wan și însuși Aquaman, Jason Momoa, alături de Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman, se întorc în continuarea filmului DC cu cele mai mari încasări din toate timpurile: “Aquaman și Regatul Pierdut”.

După ce nu a reușit să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, încă mânat de nevoia de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri de la nimic pentru a-l doborî pe Aquaman odată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta mânuiește puterea miticului Trident Negru, care dezlănțuie o forță străveche și malefică.

Pentru a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său întemnițat, Orm, fostul rege al Atlantidei. Împreună, ei trebuie să lase deoparte neînțelegerile pentru a-și proteja regatul și a-și salva familia, precum și lumea, de la o distrugere ireversibilă.

Jason Momoa îl interpretează pe Arthur Curry / Aquaman, care acum trebuie să echilibreze îndatoririle de rege al Atlantidei cu cele de proaspăt tătic; Patrick Wilson este Orm, fratele vitreg al lui Aquaman și dușmanul său, care trebuie acum să își asume un nou rol, de aliat; Amber Heard este Mera, regina Atlantidei și mama moștenitorului tronului; Yahya Abdul-Mateen II este Black Manta, hotărât să răzbune moartea tatălui său prin distrugerea lui Aquaman, a familiei sale și a Atlantidei; Nicole Kidman este Atlanna, un lider feroce și o mamă cu inimă de războinic.

De asemenea, în film își reiau rolurile Dolph Lundgren ca regele Nereus și Randall Park ca doctorul Stephen Shin.

Regizat de Wan, “Aquaman și Regatul Pierdut” este produs de Peter Safran, Wan și Rob Cowan. Producătorii executivi sunt Galen Vaisman și Walter Hamada. Scenariul este semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick, după o poveste de James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick și Jason Momoa & Thomas Pa'a Sibbett, bazată pe personajele DC Aquaman, create de Paul Norris și Mort Weisinger.

La ora publicării acestui anunț pe site-ul mediaexpres.ro, filmul este în cinematografele din România de 9 săptămâni, a avut 324.740 de spectatori și a încasat 2,25 milioane de dolari.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL