×

Editorial -- Data și ora publicării: 28.12.2023 15:50:34

O scurtă trecere în revistă a programelor Revelion 2024 la televiziunile cu cele mai mari audiențe



// de Mihai Pavelescu //

București (MEDIA EXPRES) / 28 dec 2023 / Unele televiziuni continuă să investească în genul acela de Revelion tradițional la TV după modelul televiziunii unice de pe vremea partidului unic, cu scenariu, prezentatori, invitați, muzică și scenete umoristice, pe când alții îi dau înainte cu un program obișnuit ca în orice duminică spre luni, doar că de data aceasta este 31 decembrie 2023 spre 1 ianuarie 2024.

Dacă stați acasă și la TV, vă puteți uita pe stil vechi cu ceva „îmbunătățiri” la TVR 1, Pro TV, Antena 1, România TV, Prima TV, Național TV. Kanal D face notă discordantă, după aventura cu Dan Negru de anul trecut.

TVR 1 difuzează de la ora 20.30 Gala Omul anului 2023, o înșiruire de oameni din diverse domenii care au făcut tot felul de fapte bune în anul care tocmai se încheie. După miezul nopții, de la ora 00.20, prima emisiune la televiziunea publică este „Revelion cu un papagal” - să sperăm că nu vom fi noi papagalii care privim așa o năstrușnicie -, urmat de un concert cu Elena Gheorghe „Armâna mea”.

Pro TV difuzează de la ora 20.00 și până la ora 4.15 pe 1 ianuarie „Protevelion 2024”, TV, Raluka și Pavel Bartoș vor prezenta pentru a treia oară un PROTEVELION. Spectacolul va fi disponibil, în același timp, pe platforma online VOYO. PROTEVELIONUL este construit în jurul celor mai neașteptate și amuzante provocări, concepute să stârnească hohote de râs și voie bună, susține PR-ul televiziunii. Alături de prezentatorii show-ului, vor dansa, cânta și interpreta momente de comedie Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu.

Programul mai include artiști cunoscuți, precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu, dar și vedetele PRO TV Andreea Esca, Andi Moisescu,
Amalia Enache, Mihai Dedu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Antena 1 testează de la ora 20.00 puterea prefixului cu dublu sens „ne-” în „Revelionul cel neBUN”, sperând că vom fi convinși de ce vor ei să credem, și nu că, de fapt, „nu e bun”. După anul nou, de la 02:00
este difuzat în reluare Concert de Craciun Ștefan Bănică și de la ora 04:00
„NEA MARIN - 50 DE ANI DE JOC - Tradiții și obiceiuri”.

România TV le-a pregătit telespectatorilor un program special cu măști, duete și scenete comice de Revelion 2024 – susținute, desigur, printre alții de politicienii promovații electoral de către televiziunea de știri.

Când alții încep programul, Prim TV difuzează de la ora 20.00 „Jandarmul din St. Tropez” cu Louis de Funes și abia de la ora 22:00 un „Program special de Revelion”. După miezul nopții, de la ora 00:30, televiziunea merge pe reluări cu „Totu-i fain - Best of”.

Național TV dă de la ora 20:00 „Start Revelion” până la miezul nopții, după care vine imediat cu două filme „Fight Club - Sala de lupte” și de la 02:45 cu „Teroare la înălțime.

Despre programul Kanal D nu sunt multe de spus, avem doar o ediție specială „Casa iubirii” de la ora 19.00, apoi “Roata norocului” de la ora 21.00 și în continuare televiziunea cu aromă turcească îi dă înainte cu reluări de tot felul, până a doua zi în următorul an.

Profit de aceast ultim editorial din anul 2023 ca să vă urez din toată inima un an 2024 cu pace și prosperitate, cu îndeplinirea tuturor dorințelor și aspirațiilor și un tradițional și un călduros „La Mulți Ani!”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL