×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 08.12.2023 12:55:31

Oportunități de finanțare – Programul Europa Creativă, Subprogramul Media



București (MEDIA EXPRES) / 8 dec 2023 / Oricine are linkul de conectare publicat pe site-ul https://oportunitati-ue.gov.ro/eveniment/oportunitati-de-finantare-programul-europa-creativa-subprogramul-media/ poate participa la webinarul FINANCING INFO MONDAY de luni, 11 decembrie 2023, începând cu orele 12:00, eveniment online organizat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Ministerul Culturii – Unitatea de Management a Proiectului – Biroul Europa Creativă România.

Fără a mai fi nevoie de completarea prealabilă a unui formular online, linkul de conectare la eveniment este https://mfe.webex.com/mfe/j.php?MTID=m82ccea4dace4bd9f35de4b0866c4522c.

Webinarul vizează prezentarea oportunităților oferite de Programul Europa Creativă al Uniunii Europene, Subprogramul MEDIA.

Europa Creativă este cel mai important program de finanțare al Uniunii Europene dedicat sprijinirii sectoarelor creative, culturii și audiovizualului. Este gestionat de Comisia Europeană prin Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură și are trei componente: subprogramele Cultura, MEDIA și o componentă transsectorială care facilitează colaborarea între sectoarele creative și sprijină sectorul mass-media de știri prin promovarea alfabetizării mediatice, a pluralismului și a libertății presei.

Subprogramul MEDIA acoperă sectorul audiovizual, iar obiectivul general al acestuia este reprezentat de creșterea competitivității și a potențialului economic al sectoarelor culturale și creative europene, în special în ceea ce privește sectorul audiovizual.

Pentru a asigura o mai mare flexibilitate a acțiunilor sprijinite prin Subprogramul MEDIA și pentru a încuraja cooperarea între diferitele părți ale lanțului valoric audiovizual, prioritățile Programului Europa Creativă (2021-2027) al UE – Subprogramul MEDIA sunt structurate în jurul a 4 clustere. Prioritățile sunt abordate prin sprijinirea dezvoltării, promovării și difuzării de opere europene, precum și prin sprijinirea accesului la respectivele opere, cu scopul de a intra în contact cu categorii diverse de public în Europa și dincolo de granițele acesteia, adaptându-se astfel la noile evoluții ale pieței.

Prezentarea va fi susținută de Valentina Miu, coordonator Subprogram MEDIA – Biroul Europa Creativă România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL