×

LEARN TO CODE -- Data și ora publicării: 29.11.2023 16:34:34

Universitățile din România pot primi 1 milion de dolari de la Google pentru instituirea de cursuri de securitate ciberneticăBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2023 / Printr-o postare pe blogul companiei, Google a anunțat că a lansat un program în valoare de 10 milioane de dolari, destinat studenților europeni din 8 țări, inclusiv România, care va ajuta la formarea de competențe și experți în domeniul securității cibernetice.

Programul European Cybersecurity Seminars al Google dezvoltat în parteneriat cu European Cyber Conflict Research Incubator este primul de acest fel din Europa și își propune să încurajeze studenții europeni să înceapă o carieră în acest domeniu. European Cybersecurity Seminars va oferi granturi universităților din Europa pentru a ajuta la diminuarea deficitului de experți din domeniul securității cibernetice, despre care UE estimează că este de până la 500.000 de profesioniști.

Universitățile care se înscriu în acest proiect vor putea accesa un program de formare ce va include cursuri în domeniul securității cibernetice, destinate studenților din toate mediile academice și fără experiență anterioară.

Cele opt țări europene în care Google.org va sprijini și finanța programe universitare sunt România, Polonia, Spania, Ucraina, Franța, Germania, Grecia și Cehia. Înscrierile sunt deschise începând de astăzi, iar universitățile din aceste țări pot aplica la program accesând link-ul https://cyberseminars.withgoogle.com/.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL