×

Editorial -- Data și ora publicării: 10.11.2023 13:48:57

A apărut numărul din noiembrie al revistei online MEDIA EXPRESBucurești (MEDIA EXPRES) / 10 nov 2023 / Suntem încântați să vă anunțăm că revista Media Expres numărul 10 (285) pe noiembrie 2023 a apărut online și este disponibilă pentru a fi citită gratuit pe site-ul nostru la adresa https://mediaexpres.ro/.

În acest număr, veți găsi articole interesante și relevante despre industria media din România și din lume, începând cu editorialul despre Cazul Șercan, presărat cu un șir de greșeli și abuzuri la care nimeni nu răspunde.

Spicuim din sumar: Crăciunul la televiziunea Diva aduce trei premiere în perioada 10-14 noiembrie - o prezentare a celor mai noi filme romantice de Crăciun, care vă vor încălzi inimile și vă vor face să visați la sărbători.

AMC difuzează povești captivante la orice oră - Un articol despre strategia de programe a AMC și despre cele mai populare seriale și filme difuzate de această televiziune.

FilmBox+ a lansat canalul digital smart „Halloween” - un anunț despre noul canal online dedicat filmelor de groază, care oferă o selecție variată și actualizată de titluri, de la clasice la moderne, de la comedii la thrillere.

Revista din noiembrie include și un articol despre televiziunile care sunt cele mai citate surse media din România, conform unui studiu realizat de mediaTRUST, care arată că televiziunile sunt cele mai credibile și influente surse de informare pentru publicul român, cu Digi 24 pe primul loc.

Nu ratați ocazia de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea media, citind revista Media Expres numărul pe noiembrie 2023!

Vă mulțumim pentru fidelitatea și interesul vostru!

Echipa Media Expres
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL