×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 05.10.2023 10:38:16

Teleste a primit 4 diamante la 2023 Diamond Technology Reviews cu un nod compact de acces distribuit



București (MEDIA EXPRES) / 5 oct 2023 / Teleste, un furnizor de top de soluții de rețea de bandă largă și servicii conexe, a anunțat la 5 octombrie că nodul său DAN3 Remote PHY a fost recunoscut printre cele mai bune din industrie în cadrul Diamond Technology Reviews din 2023, Broadband Technology Report. Teleste a primit Scorul de onoare de 4 diamante din cele 5 posibile.

„În numele evaluărilor Diamond Technology 2022 ale Broadband Technology Report, aș dori să felicit Teleste pentru statutul lor de onoare cu 4 diamante ”, a declarat directorul editorial al Broadband Technology Report, Sean Buckley.

„Acest program recunoaște și recompensează produsele și soluțiile de top disponibile pentru industria de transmisii prin cablu în bandă largă. Apreciem toate înscrierile pe care le primim, deși nu toate au fost onorate cu 3,5 diamante sau mai mult.”

Nodul DAN3 Remote PHY este proiectat pentru unități cu mai multe locuințe (MDU) și fibră optică. Comentariul judecătorului: „Un produs necesar pentru a ajunge la situații de tip MDU în care sunt necesare dispozitive fiabile și cu reducerea costurilor.”

DAN3 le permite firmelor de cablu să ofere rapid conectivitate în bandă largă de mai mulți gigabiți clienților cu unități de locuințe multiple, asigurând o experiență de internet ultrarapidă, robustă și de încredere pentru lucrul de la distanță, studiu și acces la o gamă largă de servicii online. Pe lângă eliminarea necesității unei infrastructuri suplimentare de cablare în ultima milă, acest nod compact oferă avantajul implementării și adaptării fără probleme a infrastructurii de bandă largă la diferite configurații MDU.

”Infrastructura internă coaxială oferă un atu de neprețuit pentru operatori. Mai degrabă decât instalarea de noi linii de fibră la clădirile de apartamente, o abordare mai simplă este furnizarea de servicii gigabit clienților MDU care utilizează soluții bazate pe Acces distribuit. Această abordare minimizează efortul necesar din partea rezidenților, ceea ce duce la rate de acceptare mai mari și la o conectivitate sporită”, a explicat Olli Leppänen, vicepreședinte al Produselor de acces distribuit pentru Teleste.

Folosind tehnologia DOCSIS bine stabilită, cu care operatorii au adesea o experiență vastă, bandă largă bazată pe Acces distribuit eficientizează, de asemenea, procedurile de întreținere și asistență, ceea ce duce la reduceri de costuri și întreruperi minime pentru proprietarii de MDU și rezidenții acestora.

Teleste participă în perioada următoare la SCTE Cable-Tec Expo 2023, care va avea loc în perioada 16-19 octombrie.

În 2022, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 165 milioane EURO. Cu aproximativ 860 de angajați, Teleste este o companie listată la bursa Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, vizitați www.teleste.com .

Diamond Technology Reviews este cel mai prestigios program de evaluare a produselor din industrie. Furnizorii trimit cereri și produsele, software-ul sau soluțiile sunt revizuite de o echipă independentă și de elită de experți tehnici. Recenziile sunt anunțate în toamnă sunt prezentate pe parcursul evenimentului Cable-Tec al SCTE din SUA.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL