×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 22.09.2023 14:02:22

RONOG 8 reunește cei mai importanți reprezentanți ai operatorilor de internet și telecomunicații din România



București (MEDIA EXPRES) / 22 sep 2023 / Cea de-a opta ediție a conferinței RONOG va avea loc miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 9.00, la Hotelul Radisson Blu din București, a anunțat Asociația InterLAN.

Evenimentul RONOG își propune să polarizeze comunitatea celor mai importanți reprezentanți ai operatorilor de internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc același interes pentru tehnologie în sfera internetului.

În cadrul acestei ediții vor fi dezbătute subiecte ce vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, securitatea rețelelor și sistemelor informaționale, noi tehnologii în infrastructura LAN, detectarea anomaliilor în date de flux de capacitate extremă, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementarea tehnologiei 5G în România, medii de testare a rețelelor LAN, incidente majore BGP, tehnologii de radio-comunicații, provocări bitrate și rețele de mare viteză precum și cooperarea inter-comunitară între NOG-uri.

Participanții sunt directori și executivi din companii care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc.

RONOG 8 este un eveniment organizat cu susținerea Asociației Interlan și a sponsorilor: Tele-Grup, TP-Link, Internet Systems Consortium, Kentik, IP Host, Flexoptix, NXDATA, Internet Society împreună cu Internet Society Foundation, RIPE NCC, DCN Europe, Salumanus, Neterra, RETN, Viva Telecom, Echo Technology Solutions, Chroot Network, Starnet Media, Esphere Network, Global Radio System Romania, EXA Infrastructure și MikroTik.

Susținători și parteneri media: Euro-IX (European Internet Exchange Association), STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale), Agerpres, Ziarul Pozitiv, Softlead, Media Expres și BIZ.

RONOG (Romanian Network Operators Group) este o întrunire a operatorilor de rețele din România creat la inițiativa asociației InterLAN. Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drepturi depline în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drepturi depline al organizației europene RIPE NCC.

Programul integral al conferinței este disponibil pe http://www.ronog.ro.

Tag: RONOG, Interlan, NOG, network operators group, internet exchange, telecom conference, BGP, peering, IoT, cybersecurity, 5G, LAN, radiotechnology
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL