×

Profil -- Data și ora publicării: 16.09.2023 11:07:44

Media Links a semnat un parteneriat cu Video Progetti ca partener de vânzări în Italia



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 16 sep 2023 / Compania japoneză Media Links Co., Ltd. a încheiat un acord de parteneriat cu Video Progetti din Italia pentru distribuția hardware-ului și software-ului companiei în Europa, potrivit unui anunț difuzat în a doua zi a IBC Amsterdam, la 16 septembrie.

„Media Links este un brand binecunoscut, cu o reputație puternică pentru furnizarea de conținut sigur și fiabil și tehnologie de transmisie Media prin IP și este bine primit de clienții noștri. Suntem foarte încântați să putem vinde și să sprijinim produsele Lynx, consolidarea portofoliului nostru de produse și soluții și furnizarea de tehnologie care îndeplinește cerințele IP ale clienților noștri”, a declara Francesco Struzzi, director de vânzări la Video Progetti.

Recunoscut și de încredere pentru soluțiile sale de transport media fiabile, care furnizează conținut de mare valoare prin rețele IP, câștigătorul premiului Emmy® Technology and Engineering, Media Links ajută la furnizarea de experiențe sportive și de divertisment live excepționale publicului de pe tot globul. Evenimentele majore recurente care folosesc Media Links includ Jocurile Olimpice de iarnă și de vară, Cupa Mondială de fotbal, fotbal american, jocuri de baseball și baschet, convenții politice, show-uri de divertisment și multe altele.

Tehnologia Media Links IP este optimizată pentru radiodifuzori, furnizori de servicii, deținători de drepturi și deținători de conținut, oferind o latență scăzută, lățime de bandă eficientă, funcționare sigură, atât cu o calitate video de neegalat, cât și cu o capacitate de transmisie de date de mare viteză „fără lovituri”.

Portofoliul Media Links IP include gateway-uri media, platforme de transport modulare, comutatoare de agregare/core și software de control al managementului, care acceptă formate de până la rezoluții 4K UHD și lățimi de bandă de rețea până la 100G. Soluțiile sunt concepute special pentru a interopera cu standardele din industrie, pentru a oferi o punte de la interfețele vechi la IP și pentru a se adapta în mod flexibil fluxurilor de lucru pentru aplicațiile actuale și în evoluție, cum ar fi producția de la distanță, distribuită și cloud. Sunt disponibile și servicii profesionale pentru proiectarea, instalarea și întreținerea rețelei.

Sărbătorind 30 de ani, Media Links are sediul în Kawasaki, Japonia, cu birouri în SUA și Australia. Acțiunile sale sunt listate și tranzacționate pe Piața STANDARD a Bursei de Valori din Tokyo.

Media Links expune la IBC 2023 la standul 1.A59.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL