×

Profil -- Data și ora publicării: 15.09.2023 18:03:37

ND SATCOM a demonstrat live la IBC noua antena cu puterea și performanța SKYRAY MAS 2000



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2023 / Standul ND SATCOM 1.C48 de la târgul IBC din Amsterdam a găzduit la 15 septembrie o demonstrație cu noul SKYRAY MAS 2000, un subsidem de antene mobile care are cea mai mare sarcină de vânt a MAS 2000 de pe piață.

Împreună cu capacitatea sa de a face față condițiilor meteorologice și temperaturilor extreme, încapsularea completă a pieselor în mișcare, capacitatea mare de încărcare a suporturilor pentru depozitarea echipamentelor suplimentare (până la 70 kg) și sistemul de comutare a ghidului de undă încorporat în brațul de alimentare, avantajele operaționale erau deja semnificative.

Acum, cu un nou reflector de antenă care îmbunătățește performanța cu un câștig suplimentar de transmisie de 1,8 dBi, noul SKYWAN MAS 2000 este ceea ce caută clienții pentru nevoile de comunicații mobile fiabile și eficiente.

Cu un design nou, suprafața crescută a SKYRAY MAS 2000 oferă un câștig proporțional de transmisie per Eutelsat, care a depășit așteptările ND SATCOM.

Confirmarea oficială a Eutelsat este așteptată în zilele următoare. Mai exact, prin creșterea lățimii cu doar 10 cm, forma circulară mai largă cu 13% a noului MAS 2000 a dus la o performanță RF crescută cu 50%.

ND SATCOM este mândru de capacitatea continuă a echipei sale de a optimiza produsele pentru clienții săi. În plus, garanția de 5 ani este dovada de fiabilitate oferită de ND SATCOM.

„Odată cu lansarea SKYRAY MAS 2000 în acest an, continuăm să ridicăm ștacheta portofoliului nostru de produse și să oferim fiabilitatea și performanța superioare pe care marca noastră le reprezintă. Serviciul nostru personalizat asigură integrarea perfectă în operațiunile zilnice ale clienților”, a spus Hannah Fuhrmanneck, Manager, Comenzi, BU Broadcast & Government la ND SATCOM.

Fiind primul client al noului SKYRAY MAS 2000 pentru producțiile sale video/audio mobile, IXI Live în Franța este martor la diferența pe care ND SATCOM o aduce afacerii sale. Sylvain Mausolf, directorul tehnic de operare IXI Live, a declarat: „Consecința practică pentru noi este capacitatea de a transmite în UHD cu o putere HPA mai puțin liniară (și, prin urmare, un consum mai mic de energie) sau o legătură mai stabilă pentru mai mult timp, în ciuda condițiilor atmosferice degradate. Odată cu integrarea fără probleme a ND SATCOM, antenele sunt complet operaționale, iar feedback-ul inițial este foarte pozitiv. Am putut chiar să testăm cu succes rezistența vântului într-o furtună. Produsele și serviciile ND SATCOM au fost la înălțimea reputației sale".

ND SATCOM este o companie germană și furnizorul lider mondial de sisteme de comunicații prin satelit și stații terestre, cu clienți în peste 130 de țări și sisteme folosite la nivel global de guverne, armată, televiziune și radio, telecomunicații și întreprinderi.

Produsul de bază al companiei SKYWAN permite comunicații sigure, fiabile și rapide pentru mii de utilizatori zilnic. Cu soluția de rețea SKYWAN, ND SATCOM conectează lumea IT cu comunicațiile prin satelit și oferă soluții complet integrate și optimizate pentru disponibilitatea la nivel mondial a aplicațiilor online.

IXI LIVE este o companie franceză de producție video și transmisiuni live.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL