×

Profil -- Data și ora publicării: 15.09.2023 09:07:03

LucidLink a anunțat prima integrare a Panoului LucidLink cu Adobe Premiere Pro



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2023 / LucidLink, un furnizor de software pentr colaborarea la distanță pentru cele mai mari studiouri de producție, mărci și profesioniști creativi din lume, a prezentat prima integrare a unei aplicații creative la IBC 2023.

Prima integrare a Lucidlink Filespaces într-un instrument creativ, software-ul de editare video Adobe® Premiere® Pro, permite editorilor să memoreze în cache preventiv doar conținutul media necesar pentru editarea lor, direct în aplicația Premiere Pro.

Panoul LucidLink pentru Premiere Pro marchează lansarea emblematică a unei serii de integrări concepute pentru a se integra perfect cu ecosistemul Adobe Creative Cloud®. Spre deosebire de metodele convenționale care necesită descărcări lungi și transferuri consumatoare de timp, LucidLink a revoluționat industria media și a divertismentului prin transmiterea în flux exact a datelor esențiale de care are nevoie orice instrument creativ.

Noua integrare LucidLink cu Premiere Pro aduce memorarea în cache inteligentă, conștientă de secvență direct în instrumentul de editare. Eliminand nevoia de fixare a dosarelor întregi la nivel de desktop, LucidLink Panel pentru Premiere Pro permite reclamelor să fixeze și să memoreze în cache fără efort doar conținutul relevant necesar pentru cronologia editării.

Aducerea tehnologiei unice de stocare în cache a LucidLink în centrul atenției utilizatorului creativ poate, de exemplu, să îi permită unui editor să lucreze cu medii de înaltă rezoluție, în ciuda vitezei scăzute de internet și fără a întrerupe fluxurile de lucru colaborative cunoscute și familiare. Toate acestea sunt posibile fără descărcarea și duplicarea conținutului media. Aceasta este valoarea unică pe care LucidLink o aduce creatorilor globali de pretutindeni.

Peter Thomson, CEO și co-fondator al Lucidlink, a declarat: „În industria mass-media și a divertismentului în continuă evoluție, LucidLink rămâne angajat să depășească limitele fluxurilor de lucru colaborative bazate pe cloud. Suntem încântați să vă prezentăm LucidLink Panel pentru Premiere Pro, conceput pentru a supraîncărca experiența de editare cu cache dinamică și ușurință de neegalat. Alăturați-vă nouă la IBC 2023 în timp ce prezentăm integrarea cu Adobe, oferind utilizatorilor Premiere Pro control fără precedent asupra datelor LucidLink fără a părăsi aplicația”.

LucidLink este prezentă la IBC 2023 la standul 3.B67 unde prezintă în direct cum arată viitorul editării video colaborative.

LucidLink a fost înființată în anul 2016 și prelucrează în prezent peste un miliard de fișiere de la clienți, din peste 40 de țări. Compania are sediul central în San Francisco, California, cu birouri în Sofia, Bulgaria și angajați în America de Nord, Europa și Australia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL