×

Profil -- Data și ora publicării: 08.09.2023 12:08:04

WiseDV care a fost "Playout of the Year" la NAB Show 2023 vine și la IBC2023



București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Compania americană WiseDV înființată de bulgarul Vassil Lefterov vine la IBC 2023 la RAI Amsterdam, standul 5.C59 cu mai multe noutăți printre care WisePlay, WisePlayLite, WiseStudio și Bozu.

WiseDV se prezintă ca fiind în fruntea inovației în crearea televiziunilor și automatizarea playoutului, implementând fluxuri de lucru inteligente și funcții activate de AI, la costuri reduse.

La această ediție IBC compania va prezenta WisePlay – premiul "Playout of the Year" la NAB Show 2023, cu Broadcast și FAST Channel cu Detectare a punctelor de întrerupere bazată pe AI, Metadate bazate pe OpenAI, Subtitrări automate Speech-to-Text, care acceptă acum NDI și AI- bazată pe tehnologia de inserare a reclamelor.

Printre altele, WisePlay identifică în mod dinamic punctele de întrerupere potențiale în fișierele media, permițând inserarea fără întreruperi de publicitate și a marcajelor SCTE-35, în mai puțin de trei minute pentru o oră de conținut video.

IBC2023 va consemna de asemenea debutul WisePlayLite, proiectat pentru canalele FAST bazate pe HLS, cu costuri reduse, cu o densitate foarte mare a canalelor pe VM Windows.

De asemenea, compania va prezenta WiseStudio - pentru producția de emisiuni sportive în direct, virtuale, în cloud, cu ieșire IP 4k, latență ultra-scăzută și comentarii de la distanță pentru streaming de sporturi live, interviuri și talk-show-uri.

Nu în ultimul rând, compania va prezenta Bozu - o platformă de colaborare concepută pentru mai multe echipe, special adaptată pentru producătorii de conținut și streameri. Caracteristica sa de adnotare facilitează recenzii video de la distanță, în timp ce caracteristica WatchParty permite utilizatorilor să se bucure de vizionarea live a sporturilor și a jocurilor video împreună cu prietenii lor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL