×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 28.08.2023 16:54:26

Teleste a intrat în rețeaua UN Global CompactBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 aug 2023 / Teleste a anunțat că se alătură inițiative de responsabilitate corporativă Global Compact a ONU, care promovează dezvoltarea durabilă în ceea ce privește economia, bunăstarea oamenilor și protecția mediului.

Global Compact este o inițiativă de responsabilitate corporativă înființată de ONU în anul 2000, are în prezent peste 23.000 de participanți care se angajează să respecte principiile și obiectivele trasate de ONU, precum și valorile de bază ale ONU legate de drepturile omului, principiile vieții profesionale, mediul și activitățile anticorupție la nivel mondial.

"Teleste și-a asumat propria cotă de responsabilitate, angajându-se față de principiile ONU privind dezvoltarea durabilă și acționând în conformitate cu acestea. În calitate de furnizor global de tehnologie, este important pentru noi să ne dezvoltăm continuu responsabilitatea corporativă și să ne asigurăm că aceasta este o parte integrantă a tuturor domeniilor operațiunilor noastre", a declarat CEO Teleste, Esa Harju.

La rândul său, directorul de responsabilitate corporativă al companiei, Leena Hälinen, a declarat că este fericită că Teleste a fost acceptată în inițiativa Global Compact a ONU, după ce a dezvoltat responsabilitatea corporativă pe termen lung și având acces acum la noi instrumente pentru a face o muncă impresionantă în acest domeniu.

Teleste este o companie de tehnologie care oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea și conducerea unei societăți mai bune, conectată în rețea. Compania oferă soluții pentru televiziune și bandă largă, siguranța în locuri publice și transportul public. Teleste este o companie internațională având o rețea globală de birouri și parteneri. În 2022, vânzările nete ale Teleste au atins 165 milioane de euro, iar compania a avut aproximativ 860 de angajați.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL