×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.07.2023 12:06:45

IBC 2023: Caton oferă distribuție video cu 99,9999% disponibilitate prin rutare AIBucurești (MEDIA EXPRES) / 24 iul 2023 / Caton Technology, o companie care dezvoltă soluții de transport IP, va prezenta serviciul său Media XStream la IBC2023. Media XStream folosește AI pentru a redirecționa semnalele pe mai multe căi, obținând o fiabilitate foarte mare și o latență scăzută.

Serviciul poate fi folosit pentru rețele de difuzare, transmisii sport live și producție la distanță.

Caton Technology va prezenta serviciul său Media XStream pentru trei aplicații la IBC2023: rețele de difuzare, sporturi live și evenimente live în cinematografe.

Serviciul folosește AI pentru a gestiona mai multe rute peste internetul public, asigurând o fiabilitate ridicată, o latență scăzută și o calitate înaltă pentru livrarea de conținut.

Caton oferă o fiabilitate și o eficacitate operațională fără egal, cu o disponibilitate foarte mare: un broadcaster din Extremul Orient are o legătură internațională între studiourile sale și centrul de distribuție care funcționează de mai mult de un an fără erori. Algoritmi de inginerie a traficului AI stabilesc și gestionează mai multe rute între sursă și destinație, comutând dinamic pentru a reduce deteriorarea rețelei și pentru a garanta o disponibilitate mai bună de 99,9999% fără intervenție umană.

Received message. Here is the translation of the text in Romanian: Caton oferă o fiabilitate și o eficacitate operațională fără egal, cu o disponibilitate foarte mare: un broadcaster din Extremul Orient are o legătură internațională între studiourile sale și centrul de distribuție care funcționează de mai mult de un an fără erori. Algoritmi de inginerie a traficului AI stabilesc și gestionează mai multe rute între sursă și destinație, comutând dinamic pentru a reduce deteriorarea rețelei și pentru a garanta o disponibilitate mai bună de 99,9999% fără intervenție umană.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL