×

Cinema -- Data și ora publicării: 17.07.2023 15:48:39

Warner TV a anunțat lansarea Movie Club cu bilete gratis la avanpremiera „Barbie” din BucureștiBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 aug 2023 / Warner TV a anunțat că lansează Warner TV Movie Club în București, pe 20 iulie 2023, cu proiecția în avanpremieră a producției „Barbie”, în care actorii Margot Robbie și Ryan Gosling au rolurile principale.

Pentru prima proiecție din Warner TV Movie Club, care va avea loc la Cinemax de la Veranda Mall, a fost lansat pe pagina oficială de Facebook a Warner TV un concurs în care sunt oferite fanilor cinefili 20 de invitații duble. Concursul, desfășurat până pe 18 iulie, se adresează doar celor care se află în București la data avanpremierei.

Comedia fantasy regizată de Greta Gerwig va fi distribuită în întreaga lume de Warner Bros. Pictures iar în cinematografele din România de Vertical Entertainment începând de vineri, 21 iulie.

„Barbie”, producție Warner Bros. Pictures, este regizată după un scenariu scris de Greta Gerwig și de Noah Baumbach, nominalizați la Oscar („Lady Bird” și Little Women”, respectiv „Marriage Story" și „The Squid and the Whale"), bazat pe păpușa Barbie creată de Mattel.

Barbie suferă o criză care o determină să își pună la îndoială lumea și existența. Caută răspunsuri și primește două variante: să revină la viața ei perfectă sau să cunoască adevărul despre univers. Trebuie să aleagă a doua opțiune și Ken o însoțește în aventura prin lumea reală.

Din distribuție fac parte Issa Rae, Will Ferrell, Scott Evans, cântăreața Dua Lipa și Helen Mirren, laureată cu Oscar.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în mai mult de 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL