×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 03.07.2023 19:20:52

Ștefania Petre este noua directoare pentru Comunicare Corporativă a Telekom Romania Mobile CommunicationsBucurești (MEDIA EPRES) / 3 iul 2023 / Telekom Romania Mobile Communications a numit-o pe Ștefania Petre, Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ și Securitate, și la conducerea activităților de Comunicare Externă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă, începând de sâmbătă, 1 iulie.

Ștefania Petre este licențiată în Științe Juridice și este parte din echipa Telekom Romania Mobile Communications de 16 ani, perioadă în care a deținut diverse roluri de conducere în ariile de Reglementare și Afaceri Externe, contribuind în numeroase proiecte strategice și de transformare organizațională.

„Sunt încântată că Ștefania a acceptat să preia și coordonarea ariei de Comunicare Externă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă, activitate esențială în derularea proiectelor de business ale Telekom Romania Mobile Communications. Ștefania Petre este un membru valoros al echipei de conducere și, în baza competențelor deja demonstrate, sunt convinsă că va aduce plus valoare și în această arie”, a declarat Florina Tănase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanță și Transformare la Telekom Mobile.

Numirea vine după ce Ruxandra Vodă, director de comunicare corporativă la Telekom Romania Mobile, a părăsit compania, începând cu data de 1 iulie. După 14 ani petrecuți alături de Telekom Romania Mobile, Ruxandra Vodă a decis să exploreze noi oportunități de carieră în afara companiei.

"Îi mulțumim Ruxandrei pentru contribuția sa la parcursul Telekom. Profesionalismul și dedicarea ei au îmbunătățit reputația organizației noastre", a declarat Florina Tănase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanță și Transformare la Telekom Mobile.

Cariera Ruxandrei Vodă se întinde pe o perioadă de 25 de ani în sectoarele telecomunicațiilor și ICT, retail, media și publicitate, de-a lungul căreia a deținut diverse roluri de conducere în domeniile de comunicare corporativă, responsabilitate corporativă și ESG, contribuind, de asemenea, la unitățile naționale de vânzări și de transformare.

Ruxandra Vodă deține un doctorat în Global Leadership and Change și un Executive Master of Business Administration de la Tiffin University, Ohio, Statele Unite. De asemenea, a obținut un masterat în comunicare audio-video la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și o diplomă de licență în Jurnalism și Studii de comunicare în masă la Universitatea din București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL