×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 30.06.2023 13:47:41

Teleste și-a vândut compania de servicii din Elveția managementului local și unui investitor privatBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 iun 2023 / Teleste și-a vândut unitatea de planificare și servicii a rețelelor de bandă largă din Elveția conducerii locale și unui investitor privat, compania precizând că cesionarea nu are niciun impact asupra activității sale în alte țări.

Afacerea de servicii din Elveția a fost operată de Teleste Network Services SA, o subsidiară a Teleste Corporation. În 2022, Teleste Network Services SA a raportat vânzări nete de 5,4 milioane de franci elvețieni și avea 34 de angajați la sfârșitul anului.

Prețul de achiziție a fost decontat în numerar. Se estimează că tranzacția va crește fluxul de numerar al Teleste cu 2,2 milioane EUR în trimestrul al doile 2023, dar nu va avea niciun impact semnificativ asupra rezultatului operațional. Cumpărătorii și Teleste au convenit să nu dezvăluie valoarea exactă a tranzacției.

Mika Kavanti, Vicepreședintele Vânzări, Rețele de bandă largă, Teleste, a declarat că Teleste va continua să furnizeze produsele și tehnologiile sale de rețele de bandă largă clienților elvețieni atât direct, cât și prin intermediul rețelei sale de parteneri de vânzări.

Raphael Beaud, Managing Director Teleste Network Services SA, a declarat că schimbarea proprietății nu va avea niciun impact asupra competențelor și serviciilor actuale și că satisfacția clienților va rămâne prioritatea lor principală.

În 2022, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 165 milioane EUR la nivel global și compania avea aproximativ 860 de angajați. Teleste este listată pe Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, accesați www.teleste.com și urmăriți @telestecorp pe Twitter.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL