×

Timp liber -- Data și ora publicării: 21.06.2023 15:40:31

East European Comic Con promovează edițiile de la Iași din august și București în septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 21 iun 2023 / East European Comic Con promovează ediția din 1-3 septembrie care se va desfășura la Arena Națională București trimițând participanților la edițiile anterioare coduri de discount care reduc prețul abonamentului de la 145 la 135 de lei.

Pentru ediția din București de la Arena Națională, organizatorii au anunțat 8 actori din "Stranger Things", "Harry Potter", "The Witcher", "Hunters", "Jupiter's Legacy", "Ripper Street" și un actor principal din "Game of Thrones".

Probabil unul dintre cei mai îndragiti invitați de la Comic Con, actorul Osric Chau din filme precum "Supernatural", "Dirk Genty" și "The Flash" revine după 8 ani la București.

Actorul Ian Beattie din rolul Meryn Trant este gazda scenei EECC. Cunoscut pentru rolul său din "Game of Thrones", acesta vine atât în calitate de invitat, dar va fi și moderatorul panelurilor cu invitați de pe scena Comic Con de la Arena Națională din București.

Pentru ediția EECC de la Iași care se va desfășura între 25 și 27 august, biletele se vor vinde începând cu jumătatea lunii iulie.

Actorul Henry Ian Cusick din "Big Sky", "MacGyver", "The Passage", "Inhumans", "The 100", "The Mentalist", "Fringe", "Scandal", "24" și "Lost" vine pe 26-27 august la Iași.

Sebastian Roche din "1923", "Cabinet of Curiosities", "Big Sky", "Debris", "MacGyver", "Batwoman", "Genius", "The Man in the High Castle", "The Young Pope", "Once Upon a Time", "Scandal", "The Originals", "Criminal Minds", "The Vampire Diaries", "Supernatural", "Fringe", "24", "The Mentalist", "General Hospital" și "Odyssey 5" se numără de asemenea printre actorii care au confirmat prezența la Iași.

Nominalizată la Emmy, Naomi Grossman, cunoscută pentru rolul său Pepper în "American Horror Story", este gazda scenei la ediția East European Comic Con de la Iași.

Actorii Nikola Duricko cunoscut cel mai bine pentru rolul carismaticului Yuri din "Stranger Things" și Luka Peros cunoscut pentru rolul Marsella în "Casa de Papel" ("Money Heist") și din "Sweet Home", vin și ei la East European Comic Con de la Iași.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL