×

ECO -- Data și ora publicării: 24.03.2023 12:33:40

Conferinta Cities of Tomorrow are loc marți 28 martie la Crowne Plaza BucureștiBucurești (MEDIA EXPRES) / 24 mar 2023 / Conferinta "Cities of Tomorrow" organizată de AHK România și Econet România va avea loc marți 28 martie 2023, începând cu ora 10.00, la Crowne Plaza Hotel București găzduind un concurs de proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții în 3 categorii: administrație publică, societate civilă și mediul de afaceri.

Evenimentul include o expoziție cu proiecte care au intrat în finală și o masă rotundă despre provocările prezentului în orașele și comunitățile din România, precum și orizontul de dezvoltare al acestora pe termen mediu și lung.

Din cele 55 de proiecte înscrise, 10 au trecut în faza finala și vor fi prezentate juriului și participantilor în cadrul conferinței. Acestea sunt:

În secțiunea mediul de afaceri: "Folosirea tehnologiei nano pentru transformarea deșeurilor în resurse", al companiei Kema Tronic (Baia Mare), "Parc fotovoltaic plutitor", al companiei Versicherung Group SRL (Suceava), "Aplicație pentru managementul documentelor, înregistrare electronică, e-guvernare și plăți online" al companiei Regista (București).

În secțiunea societate civilă: "O Vale a Jiului care vibrează", al coaliției Valea Jiului Implicată, "Ambulanța pentru monumente", al Asociației Monumentum, "Fabrica Peisajul- centru de excelență pentru înverzire urbană", al Fundației WorldSkills România.

În secțiunea administrație publică: "Sistem informatic integrat de mobilitate inteligentă și verde pentru regiunea București-Ilfov", al Asociației de Transport Public București-Ilfov, "Introducerea trenului urban și metropolitan în regunea București-Ilfov", al Asociației pentru Dezvoltarea Transportului Public Intercomunitar București-Ilfov, "Infrastructura educațională de top", al Primăriei Cluj-Napoca și "Cadru de standardizare pentru orașele inteligente", al Asociației de Standardizare din România.

Programul complet și detalii despre agenda evenimentului sunt publicate online la adresa: https://www.citiesoftomorrow.ro/agenda/, iar participanții deja înscriși se găsesc la adresa: https://www.citiesoftomorrow.ro/participants/.

AHK România este reprezentatul oficial al economiei germane în România, având ca obiective facilitarea contactelor, conectarea viitorilor parteneri, sprijinirea investitorilor, identificarea potențialului și oportunităților de afaceri pentru membri și cercetarea pieței. Inițiativele AHK variază de la proiecte în domeniile durabilității, eficienței energetice, energiilor regenerabile, construcțiilor sau managementului deșeurilor până la oraș inteligent, digitalizare, auto și industrie 4.0 până la educație profesională, advocacy și arbitraj.

Mai multe detalii despre organizatori: www.ahkrumaenien.ro , www.econet-romania.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL