×

Timp liber -- Data și ora publicării: 08.03.2023 15:57:11

Televiziunea Fishing & Hunting a anunțat evenimentul FISHING & HUNTING EXPO – Ediția 7 pentru 17-19 martieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 mar 2023 / Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, își va redeschide porțile pentru ediția cu numărul șapte, în perioada 17-19 martie 2023, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1.

Pentru orice detalii, informații, acreditări de presă, puteți scrie pe adresa de e-mail: marketing@fishingandhuntingtv.com, Dana Boboc - Marketing & Communications, tel 0741 185 690.

Ediția a șaptea se va desfășura pe o suprafață totală expozițională de peste 12,000 mp, mai mare cu 40% față de ediția precedentă, organizată imediat după ridicarea restricțiilor din martie 2022.

În centrul pavilionului vom regăsi scena și o piscină imensă de 100 mp pentru prezentări de navomodele, dar și workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, demonstrații de spinning, ateliere de muscărit dar și alte surprize.

În zona de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii și spații destinate pentru socializare.

În cadrul tombolei evenimentului se vor acorda 10 premii substanțiale, așa cum am obișnuit vizitatorii an de an: 2 vouchere de 10.000 lei, 2 smartphone-uri, 2 vouchere de vacanță precum și alte 4 premii constând în produse și vouchere cu valori nominale începând de la 1.000 și până la 2.999 lei.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, optică și armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, destinații turistice pentru pescuit și vânătoare și multe altele.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Programul de vizitare al expoziției este de vineri până duminică între 10:00 și 18:00. Biletele pot fi achiziționate de la casieriile din fața Pavilionului B1, dar pot fi de asemenea cumpărate online în rețeaua myticket.ro și entertix.ro, la un preț special. De asemenea, online există și mai multe variante de abonamente disponibile cu cadou inclus.

Primii 1.000 de vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi de asemenea cadou câte o șapcă.

Organizatorul Fishing & Hunting Expo este televiziunea The Fishing & Hunting Channel, cu o tematică unică în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor și cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.

The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori, televizinea s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem ”Catch & Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos.

The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2004, emite în șase limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 9 țări din Europa și în peste 15 milioane de locuințe.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL