×

LEARN TO CODE -- Data și ora publicării: 04.08.2021 20:33:57

„The Complete Guide to Freelancing in 2021: Zero to Mastery” s-a lansat din 4 august pe academia online de programare pentru site-uri și aplicații Android și iOs - Zero To MasteryBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 aug 2021 / Academia Zero To Mastery a lansat la 4 august un nou curs online disponibil exclusiv studenților săi, denumit „The Complete Guide to Freelancing in 2021: Zero to Mastery” și care poate fi accesat prin link-ul Media Expres de ambasador al Academiei la adresa https://academy.zerotomastery.io/p/become-a-freelancer?affcode=441520_q5gcth0s .

Cursul se adresează programatorilor web care vor să obțină un venit în plus, vor să câștige destui bani pentru a trăi și a lucra de oriunde din lume, vor să fie angajați cu normă întreagă și au nevoie de proiecte pentru portofoliu.

Ghidul are la bază o descriere a platformelor de freelancing precum Upwork și altele, unde există peste 1.000 de locuri de muncă disponibile în orice secundă. De asemenea, statisticile arată că marile companii plătesc diverse servicii furnizate de freelanceri cu peste 2,52 miliarde de dolari (în creștere!) prin Upwork, în fiecare an.

Academia Zero To Mastery folosește platforma Upwork în fiecare lună și acolo a gă
sit mulți dintre actualii membri ai echipei.

Cursul este descris în anunțul publicat de fondatorul Academiei, Andrei Neagoie, ca fiind axat pe eficiență deoarece oferă pașii și șabloanele care au fost de fapt testate și utilizate pentru a obține clienți care plătesc bine.

Obiectivul cursului este ca toți cei care îl parcurg să înceapă să câștige bani cât mai repede posibil și să aibă succes pe termen lung.

Cursul poate fi parcurs într-un weekend și poate permite obținerea primului client într-o săptămână sau două, „dacă sunteți serios să faceți acest lucru”, se mai arată în anunțul semnat de Andrei

Andrei Neagoie este fondator și instructor principal și are adresa andrei@zerotomastery.io, fiind printre altele el însuși un freelancer care câștigă peste 80 USD pe oră și este clasat în Top 3% din clasamentul freelancerilor activi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL