×

Externe -- Data și ora publicării: 17.03.2021 10:10:51

NATPE International a anunțat târgul fizic la Budapesta pentru 30 august - 2 septembrie 2021București (MEDIA EXPRES) / 17 mar 2021 / NATPE Internațional a anunțat desfășurarea târgului de programe la Budapesta, Hotel InterContinental, în format fizic cu componente virtuale, în perioada 30 august - 2 septembrie 2021, potrivit unui comunicat difuzat de organizatori, Asociația Națională (din SUA) a Directorilor de Programe de Televiziune (NATPE), la 16 martie.

Activitățile desfășurate la Budapesta vor include o expoziție și oferirea unor spații de întâlnire, acestea fiind combinate cu componente virtuale suplimentare, cum ar fi proiecții și prezentări virtuale și alte instrumente de networking, disponibile atât celor aflați la hotelul InterContinental cât și celor care participă doar virtual.

„Sunt atât de încântat să anunț întoarcerea noastră la Budapesta la începutul toamnei. Vom fi prezenți acolo într-o formulă limitată dar sigură, iar prin proiecțiile și prezentările virtuale vom putea conecta toată lumea de oriunde ar participa. Formula este un rezultat direct al consultării clienților și partenerilor noștri, care sunt dornici să se angajeze în noua realitate a evenimentelor hibride pentru a accelera distribuția globală a noilor seriale și spectacole de televiziune și pentru platformele de conținut online”, a declarat JP Bommel, președinte și CEO al NATPE.

NATPE se angajează să adere la liniile directoare stricte prezentate în „NATPESafe” pentru a produce un eveniment cu protecție responsabilă la Budapesta, în coordonare cu autoritățile locale, pentru a se asigura că toți participanții au o experiență productivă și confortabilă, pe măsură ce restricțiile de circulație din Europa vor fi relaxate, se mai arată în comunicat.

Atât pentru cei care participă personal cât și pentru participanții virtuali, NATPE International Budapest va continua misiunea NATPE de a fi un târg special pentru piața globală de conținut. Platforma NATPE VIRTUAL utilizează cel mai cuprinzător ecosistem de instrumente personalizate pentru a le permite creatorilor și distribuitorilor de conținut să furnizeze programe pentru de toate mediile de distribuție.

NATPE este cea mai mare asociație dedicată creatorilor de conținut de televiziune din SUA, fiind implicată în organizarea unor târguri și conferințe, proiecții, premii și evenimente de networking precum NATPE Miami Marketplace + Conference, LA Screenings Independents, NATPE Budapest International și NATPE Streaming Plus.

După ce a lansat anul trecut NATPE Virtual, platforma globală deschisă pe tot parcursul anului, organizația își îndeplinește misiunea de a fi un ghișeu unic pentru conținut. NATPE V-Fronts™ este o oportunitate autonomă, personalizată pentru toți distribuitorii și producătorii din întreaga lume de a oferi proiecții și prezentări oriunde și oricând. NATPE are o istorie de peste cinci decenii.

Pentru mai multe informații vizitați www.natpe.com.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL