×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.08.2017 13:22:59

TNT-PREMIERĂ / TNT va lansa luni 21 august sezonul al patrulea al serialului „Ultima navă”



București (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2017 / Serialul „Ultima Navă” revine la TNT cu sezonul al patrulea de luni, 21 august, de la ora 22.55, premiera fiind programată la doar o zi după cea din Statele Unite, potrivit unui comunicat difuzat de biroul Turner de la București.

Seria pleacă de la premisa că un virus letal a decimat populația la nivel global și nava militară americană U.S.S. Nathan James a rămas singură în lupta pentru supraviețuire. Serialul îi are în rolurile principale pe Eric Dane („Anatomia lui Gray”), Bridget Regan („Agent Carter”) și Adam Baldwin („Firefly”, „Chuck”).

Pe parcursul primelor trei sezoane, un antidot a fost descoperit pe U.S.S. Nathan James și a fost distribuit la nivel global. Tom Chandler (Eric Dane) a renunțat la titlurile și responsabilitățile sale eroice și a căutat consolarea și anonimatul în sânul familiei sale, într-un mic sat de pescari din Grecia.

Între timp, căpitanul Slattery (Adam Baldwin) și echipajul de pe Nathan James au descoperit că virusul infectează acum culturile agricole din întreaga lume, aducând umanitatea în pragul foametei. Pe măsură ce nava traversează Marea Mediterană, în căutarea unei soluții salvatoare, Chandler se confruntă cu propriii dușmani din Grecia.

„Ultima navă” îi mai aduce pe micile ecrane şi pe Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster şi Kevin Michael Martin. Serialul este produs de Studio T al Turner, în asociere cu Platinum Dunes, companie ai cărei parteneri - producătorul de film Michael Brad, Brad Fuller și Andrew Form - sunt producători executivi.

TNT este o televiziunea de filme şi serii originale a Turner Broadcasting System, Inc., difuzând titluri precum „Ultima Navă”, „Asediu din ceruri” și „Moarte în Alcatraz” și care are în planul de difuzare serialele „Dincolo de moarte”, „Brigada moravuri” şi „Agent X”. În plus, TNT oferă o selecție de filme produse de Warner Bros. și de la alte studiouri de la Hollywood. TNT se distribuie în 101 milioane de case din Statele Unite şi în 10 ţări din Europa. Turner Broadcasting System, Inc. Este o companie ce aparține grupului Time Warner.

Turner Broadcasting System International opereză televiziunile CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de televiziuni, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL