×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.08.2017 16:27:59

DISCOVERY-TVR-JOCURI OLIMPICE / TVR va difuza exclusiv pe free-to-air Jocurile Olimpice din 2018 și 2020



București (MEDIA EXPRES) / 9 aug 2017 / Discovery Communications anunțat la 9 august încheierea unui parteneriat pe termen lung cu televiziunea publică din România de sublicențiere exclusivă pentru Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020 pentru transmisia free-to-air. Prețul tranzacției nu a fost făcut public.

TVR va difuza competițiile pe canalele sale lineare și non-lineare, de asemenea, tot în regim exclusiv, pachetul va cuprinde și drepturi digitale pentru o selecție de programe din conținutul difuzat de TVR pe canalele sale liniare în regim „catch-up”. Drepturile radio, drepturile pentru conținut de știri și pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele și pe platformele digitale TVR sunt acordate în mod ne-exclusiv.

Eurosport își păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind fanilor în direct și la cererere sport de cea mai bună calitate, pe TV, streaming mobil sau online, pe Eurosport Player. Transmisiunile vor cuprinde peste 100 de evenimente în direct sau la cerere, asigurând acces pentru orice dispozitiv, în orice moment.

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „E fantastic că acest acord va aduce fanilor de sport din toată România atât de multe variante accesibile pentru a urmări cele mai importante momente ale competiției olimpice. Tradiția îndelungată a transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, împreună cu modul inovator în care Discovery spune povești și acoperirea mediatică a sporturile olimpice asigurată de-a lungul întregului an de transmisiunile Eurosport, ne permit să oferim publicului cele mai bune momente și întreaga desfășurare a competiției olimpice, prin intermediul tuturor ecranelor de vizionare disponibile. Ne mândrim să putem împărtăși tuturor poveștile inspiraționale ale sportivilor români și călătoria lor către împlinirea propriului vis.”

Irina Radu, preşedinte-director general al TVR, a comentat: “Difuzarea Jocurilor Olimpice reprezintă o tradiţie la TVR şi ne bucurăm că o putem continua. Promovarea spiritului olimpic şi susţinerea atleţilor români sunt parte din misiunea noastră. Publicul român este pasionat de sport, astfel că ne dorim să oferim cele mai bune competiţii sportive internaţionale. TVR a trecut prin momente dificile, însă, aşa cum fac şi atleţii, “ne antrenăm” mereu pentru a răspunde preferințelor publicului nostru, iar parteneriatul cu Discovery este o oportunitate uriașă în acest sens.”

Discovery Communications deține drepturile multimedia exclusive în 50 de țări și teritorii din Europa pentru edițiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024, așa cum a anunțat împreună cu Comitetul Internațional Olimpic în iunie 2015. Până în acest moment au fost încheiate 21 de acorduri de sublicențiere, prin parteneriatele formate cu televiziunile publice din Armenia (APT), Austria (ÖRF), Bielorusia (Belarus National State Broadcasting), Croația (HRT), Republica Cehă (Ceska Televize), Estonia (Eesti Meedia), Finlanda (YLE), Georgia (Georgian Public Broadcasting), Kosovo (RTK), Islanda (RÚV), Irlanda (RTE), Letonia (Latvijas Televīzija), Lituania (Lietuvos Olimpinis Fondas), Olanda (NOS), Polonia (Telewizja Polska), Slovenia (RTV Slovenija), Slovacia (RTVS) Ungaria (MTVA). Elveția (SRG SSR) şi Marea Britanie (BBC).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL