×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.07.2017 14:03:13

E!-PROGRAME / „Famously Single” sezonul al doilea are premiera la E!



București (MEDIA EXPRES) / 19 iul 2017 / Cel de al doilea sezon al seriei „Famously Single” are premiera exclusiv la E! vineri, 21 iulie, la ora 22:00.

Seria are în centru mai multe vedete aflate în căutarea dragostei. Anul trecut, Pauly D şi Aubrey O’Day s-au îndrăgostit în primul sezon din „Famously Single”. În sezonul al doilea, apar șapte vedete noi şi una din prima serie. Toate au trecut prin relaţii disecate în public, despărţiri petrecute în ochii lumii şi vor să înveţe cum să aleagă, în sfârşit, partenerul potrivit.

Vedetele din acest sezon vor locui împreună într-un loft din Los Angeles şi vor participa la exerciţii de dating şi sesiuni de coaching, alături de experţii în relaţii Dr. Darcy Sterling şi Robert Mack.

În primul episod al noului sezon, vedetele se mută împreună şi au prima lor şedinţă cu Dr. Darcy. După doar o zi în casă, încep să apară scânteile iubirii şi să se formeze deja cupluri, starurile începând să îşi dea seama că cel mai rapid mod de a nu mai fi singure este să privească în jur.

De-a lungul celor opt episoade de câte o oră, telespectatorii vor vedea cum câteva vedete singure de la Hollywood vor fi testate într-o călătorie menită să le vindece de traumele trecutului şi să le ajute să descopere, în sfârşit, dragostea adevărată.

În al doilea sezon al emisiunii Famously Single apar:
Calum Best - Modelul şi petrecăreţul britanic revine pentru încă un sezon în Famously Single, după ce nu a putut renunţa la fetele rele. Oare acum este pregătit să facă o schimbare?

Malika Haqq - Deşi cea mai bună prietenă a lui Khloe Kardashian a avut recent probleme din dragoste, acum întâmpină viitorul cu inima deschisă.

Chad Johnson - După două apariţii rebele în The Bachelorette şi Bachelor in Paradise, acest burlac celebru în lumea reality show-urilor caută în continuare dragostea. S-a întors şi nu pleacă nicăieri.

Ronnie Magro-Ortiz - Merge la sală. Este bronzat. Dar este gata pentru noi întâlniri? Veteranul emisiunii Jersey Shore este iar singur şi speră să găsească dragostea, fără a mai da de momente explozive pe parcurs.

David Mcintosh - Un fost agent de securitate şi soldat britanic, David a devenit un actor şi un model de fitness care îşi expune mereu atuurile fizice. Prin urmare, caută dragostea purtând mereu cât mai puţin haine posibil.

Tiffany Pollard - O figură omniprezentă în reality show-uri în care caută iubirea, aceasta speră că Famously Single va fi ultima ei destinaţie. După ce a participat la Flavor of Love, I Love New York şi Celebrity Big Brother, nu vrea să renunţe la porecla auto-impusă: „HBIC” („Head B*tch In Charge”).

Karina Smirnoff - Dansatoarea profesionistă de la Dancing with the Stars vrea să scape de trecutul plin de iubiri ratate, după ce întreaga ţară a văzut cum i s-a dărâmat relaţia, în sezonul 18 al emisiunii-concurs. Karina are în urmă o mulţime de foşti logodnici şi este gata să meargă mai departe şi să facă pasul următor.

Dorothy Wang - Starul emisiunii #RichKids of Beverly Hills îşi foloseşte înclinaţia eclectică pentru fashion şi gustul fin pentru a-şi construi imperiul de produse de lux accesibile, dar le va putea utiliza şi în drumul spre dragostea adevărată?

Antrenorii care revin la Famously Single sunt:
Dr. Darcy Sterling - Gazda emisiunii şi expert în relaţii, Dr. Darcy Sterling este inteligentă şi sexy, abordând totul direct, fără a se codi. Are cabinetul în New York, licenţă de Clinical Social Worker şi este pregătită să scoată la înaintare toţi aşii din mânecă, pentru a le transforma pe vedetele Famously Single în vedete îndrăgostite lulea. 

Robert Mack - Este un autor aclamat şi relationship coach, cu o mulţime de clienţi: vedete, sportivi, muzicieni, supermodele, politicieni şi oameni obişnuiţi, deopotrivă.

Emisiunea Famously Single este produsă de  Irwin Entertainment. John Irwin, Damian Sullivan şi Brent Benedetti sunt producători executivi, iar Casey Spira este co-producător executiv.

E! Entertainment Television face parte din protofoliul Universal Networks International, parte a NBCUniversal, alături de Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL