×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 11.07.2017 10:56:51

SES-SERBIA-TRANSMISIE / SES Video și Telekom Serbia transmit canalele publice din Serbia



București (MEDIA EXPRES) / 10 iul 2017 / SES (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat la 10 iulie că, împreună cu partenerul său Telekom Serbia, va transmite în Europa șase canale TV și un canal radio aparținând societății publice de radiodifuziune din Serbia.

RTS, RTS Satelit, RTS Život, RTS Drama, RTS Kolo, RTS Trezor, RTS Muzika și Radio Belgrad vor fi transmise către stațiile rețelelor de cablu din Europa și vor putea fi de asemenea recepționate de cele două milioane de expatriați sârbi, printr-un smart card pe care aceștia îl pot integra în decodoarele lor.

Telekom Serbia, companie de telecomunicații cu sediul la Belgrad, va furniza toate serviciile terestre, inclusiv legătura de încărcare la satelit și codificare, cu ajutorul capacității oferite de SES prin unul dintre sateliții ASTRA aflați la 4,8 grade est.

“Colaborarea cu partenerul nostru Telekom Serbia în diferite proiecte a început cu mult timp în urmă, iar acest nou acord ne consolidează atât prezența pe piață, cât și îndelunga noastră cooperare”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, vicepreședinte, Chief Regional Officer pentru Europa Centrală și de Est, SES Video – nou creata unitate a SES. “Suntem încântați de faptul că RTS a ales satelitul nostru ASTRA pentru distribuirea canalelor sale către telespectatorii sârbi din întreaga Europă.”

"Este o onoare să putem transmite canalele radioteleviziunii Sârbe. Calitatea și profesionalismul colegilor de la SES dar și parteneriatul nostru lung, au fost esențiale pentru pentru semnarea unui astfel de acord și suntem pregătiți să oferim, împreună cu SES, cele mai bune servicii celor de la RTS”, a declarat Milutin Nikolic, Director Vânzări Directe, Telekom Serbia.

SES este liderul mondial al transmisiunilor prin satelit și este primul operator care oferă servicii diferențiate și scalabile de tip GEO-MEO (orbită georsaționară și orbită medie) cu peste 50 de sateliți georstaționari și 12 sateliți de orbită medie. SES se concentrează pe valoare adăugată, soluții end-to-end pentru patru verticale (Video, Companii, Mobilitate și Soluții Guvernamentale). Oferă soluții de comunicații prin satelit pentru radiodifuzori, producători de conținut și operatori de telecomunicații, guverne și instituții și pentru afaceri la nivel mondial.

Portofoliul SES include sistemul de sateliți ASTRA, care are cea mai mare rețea de distribuție DTH din Europa și O3b Networks, un operator de servicii de comunicații electronice. O altă componentă a SES, MX1, este lider în oferirea de servicii media care oferă o suită completa de servicii inovative digitale. Mai multe informații la www.ses.com
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL