×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.06.2017 13:37:15

AXN-AXN WHITE-PROGRAME IULIE / AXN difuzează un nou sezon „Grimm” din 21 iulie și AXN White în premieră „Doctorița Mafiei” din 4 iulie



București (MEDIA EXPRES) / 23 iun 2017 / AXN a anunțat că difuzează în luna iulie „programe de divertisment pentru seri de vară relaxante”, cu un sezon nou „Grimm”, sezonul 2, din 21 iulie, de la ora 21:05 și, în seria „Filme în nopți de vară”, weekend-ul cu „Hannibal”, din 15 iulie, de la 22:00 și „Dragonul roșu”/ „Red Dragon” din 16 iulie, de la 22:00.

AXN difuzează filmele „Reservation Road”, din 1 iulie, de la 21:00, „Autostopistul”/ „The Hitcher”, din 2 iulie, de la 22:00, „Nume de cod: Mercury”/ „Mercury Rising”, din 8 iulie, de la 21:00 și „Mumia”/ „The Mummy”, din 30 iulie, de la 21:00.

AXN White programează în iulie un serial nou, „Doctorița mafiei”/ „Mob Doctor”, din 4 iulie, de la ora 20:05, care spune povestea unei tinere doctorițe chirurg datoare Mafiei din Chicago, obligată să lucreze noaptea ca doctoriță a Mafiei, în timp ce ziua lucrează la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Chicago. Serialul îi are în rolurile principale pe Jordana Spiro, William Forsythe și James Carpinello.

Prezentăm în continuare detalii despre filmele și serialele difuzate în iulie pe AXN:

Sezon nou: „Grimm”, sezonul 2, din 21 iulie, de la 21:05
Nick află că mama lui s-a întors pentru a-l salva. Juliette este în continuare în comă, iar Monroe și Rosalee duc o luptă contra cronometru pentru a o salva. Nick investighează cazul unui bărbat ucis în port, iar mama lui crede că are informații ce pot ajuta. Atunci când bestia care a ucis victima atacă agenții FBI, îl păcălește pe Nick să vină pe teritoriul său. Când Nick ajunge la locul cu pricina, bestia se pregătește să îl ucidă.
Un nou sezon plin de aventuri începe în 21 iulie, pe AXN.
Cu: David Giuntoli, Russell Hornsby

Filme în nopți de vară
Weekend-ul Hannibal
“Hannibal”, 15 iulie, de la 22:00
Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei. Anthony Hopkins reia personajul dr. Hannibal Lecter, cel cu care a cucerit Oscarul, iar de data aceasta, rolul agentului special Clarice Starling este interpretata de Julianne Moore, de două ori nominalizată la Oscar.
Cu: Anthony Hopkins, Julianne Moore

“Dragonul roșu”/ “Red Dragon”, 16 iulie, de la 22:00
Will Graham este un agent FBI retras din funcție, chemat să rezolve un dificil caz în legatură cu un criminal în serie, supranumit "Zâna Măseluță". Will va cere ajutorul lui Hannibal Lecter, un criminal notoriu aflat acum după gratii, care are un cu totul alt plan decât poate bănui Will.
Cu: Anthony Hopkins, Edward Norton

“Reservation Road”, 1 iulie, de la 21:00
Într-o seară de toamnă, după un moment fericit al vieții lor, o familie cu doi copii se oprește în drum spre casă la o benzinărie. Într-un moment de neatenție, fiul dispare pentru totdeauna din viața familiei. Tragedia afectează în egală măsură două familii, pe viață.
Cu: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo

“Autostopistul”/ “The Hitcher”, 2 iulie, de la 22:00
Un tânăr scapă cu viață dintr-o cursă a unui autostopist foarte violent. În scurtă vreme, însă, află că agresorul de pe autostradă îi pună în cârcă acțiuni pe care el nu le-a comis niciodată, transformându-i viața într-un iad.
Cu: Rutger Hauer, C. Thomas Howell

“Nume de cod: Mercury”/ “Mercury Rising”, 8 iulie, de la 21:00
Un agent FBI căzut în dizgrație ocolește regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apăra pe Simon, un baiețel autist în vârstă de 9 ani care a spart un cod guvernamental considerat imposibil de spart. Copilul poate citi codul Mercury, cel mai avansat din lume, cu ușurința cu care alți copii citesc povești. 
Cu: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes

“Mumia”/ “The Mummy”, 30 iulie, de la 21:00
În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcții în care faraonii legendari și-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu și blestemat preotul Imoteph, care de abia așteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.
Cu: Rachel Weisz, Brendan Fraser.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL