×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.06.2017 11:06:48

HISTORY-JFK-DOCUMENTAR / HISTORY reexaminează asasinarea lui JFK în serialul "Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald"



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2017 / HISTORY® transmite în premieră serialul “Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald” care prezintă noi dovezi despre implicarea lui Lee Harvey Oswald în uciderea lui John F. Kennedy. Structurat în opt episoade, serialul va fi difuzat din 20 iunie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

Seria urmăreşte investigaţia realizată de fostul agent FBI Bob Baer şi fostul locotenent Adam Bercovici din cadrul Poliţiei din Los Angeles pe mai mult de 2 milioane de documente guvernamentale declasificate care oferă noi informaţii despre activitatea lui Oswald în săptămânile, lunile şi anii dinainte de asasinarea preşedintelui american.

Lucrând alături de experți de elită în investigații și utilizând algoritmi de analiză de ultimă generaţie, Baer și echipa sa călătoresc în Moscova, Mexico City, New Orleans, Miami și Dallas, pentru a urmări fiecare pistă și a reface pașii lui Oswald în vederea separării teoriilor conspirative de fapte. În timp ce se află pe teren în Mexic, aceştia descoperă noi indicii care sugerează o posibilă legătură între Oswald și KGB. Documentele declasificate dezvăluie că Oswald s-a întâlnit cu dușmanii războiului rece din Statele Unite, atât în ​​Rusia, cât și în Cuba, cu doar opt săptămâni înainte de asasinarea lui JFK.

În urma descoperirii unor noi informaţii, ancheta lui Baer duce la identificarea unui fost agent KGB și a altor martori oculari care vorbesc în exclusivitate despre întâlnirea lor cu Oswald cu doar câteva săptămâni înainte de schimbarea cursului istoriei americane. Printre dovezile cele mai convingătoare se numără documentele de poliție care îl leagă pe Oswald de o “casă sigură”, suspectă din Dallas, unde acesta ar fi putut să se ascundă după asasinat.

Baer și echipa lui vor să dovedească în sfârşit ceea ce l-a împins pe Lee Harvey Oswald să îl omoare pe președintele John F. Kennedy.

Promo-ul noului serial “Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald” poate fi vizionat la următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=k0lDF2XD3Kw.

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL