Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:21.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 19.06.2017 16:07:51
VIASAT-PREMII / Viasat World a câștigat opt premii pentru marketingul de televiziune la PromaxBDA și Mediabrand Awards
București (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2017 / Compania internațională Viasat World a câștigat opt premii la PromaxBDA, Global Excellence Awards de la Los Angeles și la Mediabrand Awards care s-a desfășurat săptămâna trecută la Moscova, pentru campaniile creative derulate pentru televiziunile Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și TV1000 Premium HD.

Mediabrand Awards s-a defășurat în a doua săptămână a linii iunie la Moscova și premiază cele mai bune promoții, marketingul TV și design-ul în televiziune, Viasat World concurând cu principalele televiziuni din Rusia, free-to-air și pay-tv. Viasat a câștigat în Rusia două premii întâi și patru premii doi.

Viasat a primit premiul întâi pentru cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu pentru „Empire of the Tsars: Romanov Russia” și cel mai bun design de promo pentru „New Year Ident TV1000Premium HD”. Viasat a primit cele patru premii doi pentru cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu pentru „Robot Wars: Rise of the Machine”, cel mai bun promo pentru documentar pentru „Empire of the Tsars: Romanov Russia”, cel mai bun desing de promo pentru „Penguins Idents” și cel mai bun promo pentru televiziunea prin cablu din nou pentru „New Year TV1000Premium HD”.

La ultima ediție PromaxBDA’s Global Excellence Awards din 22 iunie, desfășurată la Los Angeles, Viasat a primit aurul pentru categoria Best Work Never Seen pentru un promo difuzat de Viasat Nature “Sir David Attenborough, 90th Birthday Special”, iar Viasat History a câștigat argintul la categoria „Key Art Poster Campaign”, cu „Empire of the Tsars: Romanov Russia”. Campania pentru acest serial care a câștigat trei premii pentru marketingul creativ și promouri au conținut video și imagini „copleșitoare vizual care au reflectat cu adevărat evenimentele dramatice care au însoțit domnia celebrei dinastii lipsită de scrupule din Rusia”, potrivit unui comunicat difuzat de Viasat.

Creațiile de marketing premiate pot fi vizionate online la următoarele adrese: „Empire of the Tsars: Romanov Russia” - vimeo.com/181622630 și „TV1000 Christmas Ident” - vimeo.com/195531537 .

Viasat World este o companie internațională de divertisment care deține 27 de televiziuni cu difuzare în peste 50 de țări, printre care TV1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și Viasat Sport. Compania operează și TV1000Play, o platformă de distribuție online de tip OTT ce oferă conținut direct telespectatorilor.
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.