Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:21.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 15.06.2017 18:46:19
FILMBOX-SERIALE-ACHIZIȚIE / SPI / FILMBOX va difuza în România serialele „Knightfall” și „Einstein”
București (MEDIA EXPRES) / 15 iun 2017 / SPI International / FILMBOX a cumpărat drepturile de difuzare pentru „Knightfall”, un nou serial în 10 părți, despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri, produs de A+E Studios, parte a companiei globale A+E Networks®, de asemenea, pentru seria polițistă germană „Einstein”, de la Red Arrow International, având-ul ca erou pe un descendent al celebrului savant.

Ambele seriale vor avea premiera pe televiziunile FilmBox din Europa de Est, inclusiv România, și la nivel mondial, ca parte a politicii de expansiune globală a operatorului din Polonia.

Sub marca HISTORY și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall” (2017) este o serie nouă, epică, realizată de producătorii executivi Dominique Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Touchback, The Founder, Kill Messenger), Richard Rayner (LA Without a Map) și nominalizatul la Oscar® și Golden Globe®, Jeremy Renner (American Hustle, The Hurt Locker).

„Knightfall” urmărește poveștile reale ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen (Downton Abbey) îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în cursul episoadelor. „Knightfall” va avea premiera în 2018, pe televiziunile deținute de FilmBox în România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Serialul „Einstein” (2017) spune povestea unui tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt - până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea. Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe televiziunile FilmBox, în România, până la sfârșitul anului 2017. „Einstein” este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

SPI International / Filmbox este o companie globală de media având la origine principalul distribuitor de filme din Polonia, care operează în prezent mai mult de 30 de televiziuni pe cinci continente.
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.