×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.06.2017 18:46:19

FILMBOX-SERIALE-ACHIZIȚIE / SPI / FILMBOX va difuza în România serialele „Knightfall” și „Einstein”



București (MEDIA EXPRES) / 15 iun 2017 / SPI International / FILMBOX a cumpărat drepturile de difuzare pentru „Knightfall”, un nou serial în 10 părți, despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri, produs de A+E Studios, parte a companiei globale A+E Networks®, de asemenea, pentru seria polițistă germană „Einstein”, de la Red Arrow International, având-ul ca erou pe un descendent al celebrului savant.

Ambele seriale vor avea premiera pe televiziunile FilmBox din Europa de Est, inclusiv România, și la nivel mondial, ca parte a politicii de expansiune globală a operatorului din Polonia.

Sub marca HISTORY și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall” (2017) este o serie nouă, epică, realizată de producătorii executivi Dominique Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Touchback, The Founder, Kill Messenger), Richard Rayner (LA Without a Map) și nominalizatul la Oscar® și Golden Globe®, Jeremy Renner (American Hustle, The Hurt Locker).

„Knightfall” urmărește poveștile reale ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen (Downton Abbey) îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în cursul episoadelor. „Knightfall” va avea premiera în 2018, pe televiziunile deținute de FilmBox în România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Serialul „Einstein” (2017) spune povestea unui tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt - până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea. Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe televiziunile FilmBox, în România, până la sfârșitul anului 2017. „Einstein” este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

SPI International / Filmbox este o companie globală de media având la origine principalul distribuitor de filme din Polonia, care operează în prezent mai mult de 30 de televiziuni pe cinci continente.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL