×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.06.2017 17:45:40

AMC-PREACHER2-PREMIERĂ / Sezonul al doilea din ”Preacher” debutează cu două episoade consecutive la AMC



București (MEDIA EXPRES) / 15 iun 2017 / Al doilea sezon de 13 episoade al serialului “Preacher” va fi difuzat în premieră la AMC începând de joi, 29 iunie de la ora 22:00, când sunt programate primele două episoade.

Sezonul al doilea din ”Preacher” urmărește călătoria predicatorului din West Texas, Jesse Custer (Dominic Cooper), alături de iubita sa rebelă Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar) și un vampir irlandez pe nume Cassidy (Joseph Gilgun), prelcații în căutarea lui Dumnezeu. Cei trei întâlnesc o lume nebună populată de personaje din paradis, din infern și din toate lumile intermediare.

Înaintea sezonului al doilea, AMC difuzează primul sezon, având 10 episoade, sub formă de maraton sâmbătă, 24 iunie, de la ora 22:00.

”Preacher” a fost adaptat pentru televiziune de Seth Rogen și Evan Goldberg (“Sausage Party,” “Neighbors 2,” “Superbad”), iar showrunner este Sam Catlin (“Breaking Bad”). Serialul îi are ca producători executivi pe Rogen, Goldberg și Catlin alături de James Weaver de la Point Grey Pictures, Neal H. Miritz și Ori Marmur de la Original Film și Vivian Cannon, Jason Netter si Ken F. Levin.

Din distribuția celui de-al doilea sezon ”Preacher” fac parte Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish alături de noii actori: Noah Taylor (“Peaky Blinders,” “Game of Thrones”), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, My Week with Marilyn), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (“13 Reasons Why,” “Awkward”) și Ronald Guttman(“Mozart in the Jungle,” “Mad Men”).

AMC aparține AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks. Televiziunea este distribuită în România de Tematic Cable pe toate rețelele de cablu și satelit importante cu excepția notabilă a RCS & RDS / Digi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL