Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:21.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 08.06.2017 20:00:07
HISTORY-MAȘINI-SERIE NOUĂ / HISTORY® prezintă în exclusivitate un nou serial despre maşini, “Mecanicii din Detroit”
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2017 / HISTORY® transmite în premieră serialul “Mecanicii din Detroit” care prezintă restaurările realizate de echipa constructorului de maşini clasice Adam Genei, în atelierul Mobsteel din Detroit (SUA). Serialul a fost filmat în Oraşul Motoarelor și debutează pe 8 iunie cu noi episoade difuzate în fiecare joi, de la ora 21:00.

Considerat Mecca industriei auto americane, oraşul Detroit începe să redevină ce a fost odinioară, iar Adam şi colegii lui de la Mobsteel sprijină acest ideal prin crearea de autovehicule frumoase şi puternice din maşini în stadii diferite de degradare.

De la restaurări ale maşinilor clasice din anii ‘50 şi ‘60 la camioane uriaşe şi bolizi de vis din anii ‘70, fiecare episod este o provocare mai mare decât cea de dinainte. Din fericire, Adam ştie unde să găsească piese de schimb rare, contribuind cu fiecare proiect la istoria automobilistică unică a Detroit-ului.

Pentru restaurarea acestor comori uitate – şi renaşterea oraşului pe care-l iubesc – va fi nevoie de multe ore de muncă asiduă şi, în ciuda momentelor tensionate, Mobsteel nu se va opri până când treaba nu e făcută.

În primul episod Adam şi mecanicii săi recondiţionează un Oldsmobile Rocket 88 din 1956 “păstrat” în garajul unui prieten de familie care vrea acum să-i dea o nouă viaţă. Se anunţă a fi o misiune dificilă, având în vedere că maşina arată ca şi cum ar fi fost depozitată într-o mlaştină.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.